Atac nocturn la o firmă din Reghin! Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 7794 Vizualizări

Atac nocturn la o firmă din Reghin!

Poliţiştii mureșeni au fost sesizați, în noaptea de 6 decembrie, prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 56 de ani ar fi fost agresat de către trei persoane necunoscute care au sustras mai multe ustensile de lucru din incinta unei societăți comerciale, de pe raza localității Reghin, exercitând asupra acestuia acte de violență și totodată sustrăgându-i telefonul mobil.

”În urma investigatiilor efectuate de către polițiștii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Poliției municipiului Reghin, s-a reușit, la data de 19 decembrie, identificarea, depistarea și reținerea a trei persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv trei tineri cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani. În cauză, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la domiciliul acestora, în vederea administrării probatoriului. La data de 20 decembrie, cei trei tineri au fost prezentați magistraților cu propuneri procedurale, față de aceștia fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit sursei citate, ”polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor în cauză și recuperarea în totalitate a prejudiciului”, iar ”activitatea a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE