Mara Togănel, alături de refigiații ucrainieni din Mureș Social
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 205 Vizualizări

Mara Togănel, alături de refigiații ucrainieni din Mureș

Potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a Instituției Prefectului – Județul Mureș, Mara Togănel, prefectul județului Mureș a anunțat că va continua să răspundă nevoilor persoanelor refugiate din Ucraina, care ajung în județul Mureș.

,,Continuăm să răspundem nevoilor persoanelor refugiate din Ucraina, care ajung în județul Mureș. Pentru un grup de 30 de copii sportivi, cazați la Casa de Oaspeți a Primăriei, Inspectoratul Școlar Județean Mureș va asigura mijloacele tehnice necesare pentru ca ei să poată participa în regim online la cursurile susținute de școala lor din Ucraina”, a precizat Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

,În paralel, Primăria Târgu Mureș în parteneriat cu ISU Mureș, Crucea Roșie Mureș, alături de alte ONG-uri, voluntari și părinții sportivilor Clubului Partizan Târgu Mureș asigură masa pentru copiii cazați. Mureșenii care doresc să ofere sprijin prin donații de alimente sau bunuri, vă îndemn să răspundeți apelului inițiat de Crucea Roșie Mureș, aici: https://www.facebook.com/115184668558921/posts/4972614646149208/?d=n”, a mai precizat Mara Togănel.

,,Tot astăzi am avut o ședință de lucru în care am stabilit noi direcții de urmat pentru perioada următoare în ceea ce privește gestionarea refugiaților care ajung în județul nostru. La această dată, în evidențele autorităților figurează peste 400 de persoane care sunt cazate în județul Mureș atât în spațiile puse la dispoziție de autorități, cât și prin inițiative private”, a adăugat Mara Togănel.

Alexandra HAJA

Foto: Facebook – Instituția Prefectului – Județul Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE