Lună plină pe scena Teatrului Cultură
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 100 Vizualizări

Lună plină pe scena Teatrului

Ești invitat la o premieră inedită. Sala Mică a Teatrului Național din Târgu Mureș,  va găzdui în această lună „Poveşti din viitor”, o creaţie colectivă de tipul devised theatre, beneficiind de dramaturgia de scenă a lui Daniel Oltean, sound design, video design şi scenografie de Adi Matei, în regia artistică a lui Adi Iclenzan. Primele două reprezentaţii vor avea loc în 5 şi 6 mai, de la ora 19.30, iar următorul spectacol va avea loc în 15 mai de la ora 19.30. Totodată, se va relua un spectacol complex, cu partituri acoriceşti de excepţie: Ivanov de A.P. Cehov, în regia lui Claudiu Goga. Reprezentaţia va avea loc miercuri, 11 mai, ora 19.00, la Sala Mare.

În 27 mai, de la ora 19.30, la Sala Mică, poezia se va întâlni cu muzica în cadrul spectacolului Da/Nu cu Nicu Mihoc şi cu participarea saxofonistului Suciu Ciprian Gonzalez.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe https://teatrunational.biletmaster.ro/ron/PlaceInfo/2401

Pentru reprezentaţia din 22 mai, ora 19.00, la Sala Mare a spectacolului Clasa noastră de Tadeusz Słobodzianek, regia Ştefan Roman, biletele pot fi achiziţionate de pe https://lr.biletmaster.ro/ron/Event/44003626/Clasa-noastră

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE