Anchetă la Maternitatea din Sighișoara Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 709 Vizualizări

Anchetă la Maternitatea din Sighișoara

Conducerea Spitalului Municipal Sighișoara a demarat o anchetă după ce o pacientă a acuzat că a fost tratată necorespunzător de către un medic al Maternității, informează RadioSon Sighișoara.

Potrivit sursei citate, o femeie în vârstă de 28 de ani, însărcinată în nouă săptămâni, susține că s-a prezentat cu hemoragie la Maternitate, în data de 2 ianuarie 2023, unde a fost lăsată să aștepte pe hol, fără să fie consultată de către medicul de gardă. Acesta, susține pacienta, a discutat cu ea doar la telefon. În cele din urmă, femeia s-a deplasat la Târgu Mureș, la Spitalul Clinic Județean de Urgență, unde a fost consultată și unde a primit tratament.

”Conducerea unității nu susține și nu încurajează comportamente neadecvate din partea angajaților. Toți pacienții trebuie tratați cu răbdare, profesionalism, încurajând accesul la servicii medicale. Încă din anul 2019 am demarat cu implicarea comunității lucrări de renovare, reabilitare și dotare a Secției Obstretică-Ginecologie, pentru a îmbunătăți condițiile oferite pacientelor și dorim să evităm pe viitor orice incidente neplăcute”, a declarat, pentru Radio Son Sighișoara, dr. Tanaszi Sarolta, managerul Spitalului Municipal Sighișoara.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE