113 procese verbale doar în două zile Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 177 Vizualizări

113 procese verbale doar în două zile

În intervalul 14-15 februarie 2023, Poliția Locală Târgu Mureș a întocmit 113 procese verbale, aplicând amenzi în valoare totală de 38.030 lei și 8 avertismente. Polițiștii locali au efectuat 85 legitimări și au emis 73 invitații pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au săvârșit anumite fapte antisociale, potrivit informațiilor preluate de pe pagina lor de facebook.

În echipaje mixte cu lucrători aparținând Poliției Municipiului Târgu Mureș, polițiștii locali au efectuat misiuni de patrulare pentru asigurarea ordinii și liniștii publice și menținerea unui climat de siguranță în oraș.

Polițiștii locali au asigurat supravegherea și însoțirea elevilor pe cele 7 linii de transport în comun destinate lor, de care au beneficiat 441 copii.  

Căi de acces blocate

Au fost sesizate, la ofițerul de serviciu, blocări ale căilor de acces de către autoturisme pe str. Molter Karoly, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș și str. Gloriei, parcări pe locurile destinate persoanelor cu handicap pe B-dul 1848 și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, precum și parcări neregulamentare pe str. Gheorghe Doja și Lalelelor, fiind luate măsuri pentru identificarea și sancționarea conducătorilor auto responsabili.

La ora 11:10, reprezentanții Delgaz au solicitat sprijin pe str. Bărăganului, în vederea executării unei debranșări, la fața locului fiind dirijată patrula mobilă de Intervenție, care a asigurat efectuarea lucării în condiții de siguranță.

La cerșit, din Vâlcea

Dispecerul de serviciu a sesizat, la ora 20:03, prezența unei persoane care cerșește în față la McDonald’s. Deplasată la fața locului, patrula de Ordine Publică a identificat persoana care apela la mila publicului, respectiv L.A., din Berbești, județul Vâlcea, pe care a sancționat-o contravențional cu suma de 100 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991R.

Poliția Locală Târgu Mureș le mulțumește cetățenilor municipiului pentru spiritul civic de care dau dovadă. Sesizările dumneavoastră pot fi făcute prin telefon la nr. 0265/250760– ofițerul de serviciu, la Dispeceratul Integrat de Urgență „112” sau prin whatsapp la nr. 0723307126.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE