Blocaj total în colectarea deșeurilor menajere la Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1754 Vizualizări

Blocaj total în colectarea deșeurilor menajere la Târgu Mureș

Reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Mureș au făcut luni, 3 aprilie, pe pagina de Facebook a instituției, câteva precizări referitoare la situația actuală a salubrizării orașului.

Potrivit sursei citate, în data de 4 aprilie ”expiră perioada de 90 de zile în care firma firma Brantner Veres SA avea obligația legală a colectării deșeurilor, după rezilierea contractului” și ”deși s-a cerut prelungirea perioadei până la finalizarea atribuirii noului contract de salubritate, Compania Brantner Veres SA a refuzat, notificând ADI Ecolect că nu dorește prestarea serviciului de salubritate după data de 4 aprilie 2023.”

”În ședința AGA ADI Ecolect organizată în data de 31 martie 2023 au fost modificate 3 puncte din caietul de sarcini. După adoptarea și comunicarea hotărârilor de către toate UAT-urile din Zona 2 către ADI Ecolect, vor putea începe demersurile de negociere directă în vederea atribuirii noului contract de salubrizare. Atenționăm populația asupra faptului că, începând de mâine, 4 aprilie 2023, și până în momentul atribuirii noului contract de salubrizare, atât Târgu Mureș cât și toate celelalte UAT-uri rămân fără serviciul de colectare a deșeurilor menajere. Conform prevederilor legale, niciun UAT nu are dreptul de a încheia contracte de salubrizare menajeră în nume propriu, ci doar prin ADI Ecolect”, a informat aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE