Tudor Gheorghe – ”Cel ce gândește singur” la Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 346 Vizualizări

Tudor Gheorghe – ”Cel ce gândește singur” la Târgu Mureș

Tudor Gheorghe, muzician, poet, cântăreț și compozitor va susține un concert la Palatul Culturii, Târgu Mureș, vineri, 5 mai, ora 19:00

“Am terminat un spectacol şi deja mă gândesc la altul. Trebuie să-mi termin gândurile. Dintotdeauna, eu m-am sprijinit pe marea poezie românească, care este atât de variată, atât de bogată, încât nu ştiu cum s-o acopăr pe toată. Ea mă împinge în faţă. E ca un arc, e un resort care mă împinge: hai, tinere, mai avem de făcut asta şi asta, şi tot aşa! Poezia îşi permite să-mi spună tinere!”, a declarat artistul – Tudor Gheorghe, pe pagina iaBilet.ro

Premiera, „CEL CE GÂNDEȘTE SINGUR”, unde maestrul va fi acompaniat de Orchestra Concertino din Chișinău, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu, „,va fi un spectacol cu poezii reprezentative ale lui Tudor Arghezi. Spectacolul va fi de o varietate și tematica și ritmică si melodică deosebită”,” adaugă Tudor Gheorghe, potrivit aceleiași surse.

Reguli de acces:

–   ATENTIE ! Pentru a putea urmarii spectacolele artistilor dumneavoastră preferati, vă rugam sa respectati regulile pandemice in vigoare la momentul concertului !

–   După ora 19:10 nu se mai permite accesul în sala de spectacol

–   vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile  reduse de parcare,

–   după începerea spectacolului ACCESUL ESTE INTERZIS iar locurile își pierd valabilitatea,

–  Contravaloarea biletelor achiziționate nu se returnează indiferent de motiv și nu se fac excepții.

–   Nu trebuie sa cumpărați bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele atorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

–   Accesul în spațiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Dacă nu printați biletul, nu veți putea avea acces in sala de spectacol. 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE