„Erasmus Staff Training Week” la prima ediție Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 145 Vizualizări

„Erasmus Staff Training Week” la prima ediție

În perioada 15 – 19 mai 2023, se desfășoară prima ediție a „Erasmus Staff Training Week”, sub genericul „Best practices in academic libraries. The role of university libraries in research and open knowledge”.

Evenimentul, organizat în cadrul Bibliotecii Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, cu sprijinul Departamentului de Relații Internaționale, se bucură de prezența participanților străini, bibliotecari din Polonia, Slovacia, Ungaria și Georgia, care au avut prilejul să interacționeze cu bibliotecarii Universității, într-un schimb constructiv de idei, bune practici și experiențe profesionale.

Activitățile desfășurate pe parcursul întregii săptămâni vizează aspecte ce privesc funcționalitatea bibliotecilor academice și rolul lor în cercetare și cunoaștere.

Programul săptămânii „Erasmus Staff Training Week” include și vizitarea Bibliotecii Teleki din Târgu Mureș, a Bibliotecii Municipale „Zaharia Boiu” din Sighişoara, secțiunea Colecții Speciale, potrivit informației preluate de pe pagina Blogul Studentului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE