Așa da! Ce au făcut trei voluntari în week-end Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 255 Vizualizări

Așa da! Ce au făcut trei voluntari în week-end

Trei adolescenți voluntari au adunat gunoaie aruncate de iresponsabili pe malul râului Mureș, zona Aleea Carpați. Mihály Krisztián, Ferenți Erik István  și Trif Mark Sámuel, din proprie inițiativă, în ziua de sâmbătă 10 iunie, și-au dedicat timpul și energia pentru a strânge câțiva saci de deșuri, fără a aștepta în schimb ceva. După câteva ore au trimis o fotografie cu sacii strânși și  locația GPS de unde pot fi ridicați.

”Nu i-a  obligat nimeni, nu i-a plătit nimeni, nu au fost pedepsiți, nu au  pierdut nici un pariu. Așa au considerat ei că trebuie să își petreacă  câteva ore libere, într-o zi de sâmbătă, adunând deșeurile de pe malul  Mureșului. Într-un mesaj pe un grup de Facebook, Krisztián a anunțat ce  vor să facă. Compania noastră, Sylevy Cleaning, s-a oferit să îi ajute.  Le-a dat saci și le-am promis că vom ridica sacii plini, la final. Sunt  destul de rari astfel de tineri și maturitatea lor ne-a surprins în mod  plăcut” au transmis pe facebook reprezentanții Sylevy Cleaning.

Cei trei tineri pot fi o sursă inspirație pentru cei care își doresc să facă lumea mai bună, gestul lor este un bun exercițiu de recunoștință pentru lucrurile pe care le avem și credem că ni se cuvin.

Felicitări!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE