Consultații gratuite oferite de medici detașați de UMFST Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 493 Vizualizări

Consultații gratuite oferite de medici detașați de UMFST

30 de medici specialiști detașați de Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș au oferit consultații gratuite în Botoșani. Acțiunea a vut loc în acest week-end, în cadrul  proiectului DIN GRIJĂ PENTRU TINE, care schimbă vieți și construiește punți de încredere între comunitate și profesioniștii din domeniul sănătății.

Sala Polivalentă din municipiul Botoșani s-a transformat, pentru două zile, într-o unitate medicală complexă. Un corp de peste 30 de medici au efectuat consultații și investigații gratuite pentru circa o mie de pacienți înscriși, fiind acoperite zeci de spectre ale afecțiunilor.

„Pentru că trebuie să ne pese de alții! Mulțumiri autorităților locale. Un răspuns impecabil la o inițiativă socială de anvergură! „, a transmis pe facebook, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rector UMFST Târgu Mureș.

Campania a fost inițiată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, cu sprijinul Consiliului Județean Botoșani al Primăriei municipiului Botoșani. Cabinetele au fost deservite de un corp de specialiști detașați de Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, prin implicarea rectorului Leonard Azamfirei, precum și de medici cu experiență din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” și Spitalului de Recuperare „Sf. Gheorghe”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE