Taxe și tarife percepute de Palatul Culturii în 2024 aprobate de Consiliul Județean Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 275 Vizualizări

Taxe și tarife percepute de Palatul Culturii în 2024 aprobate de Consiliul Județean Mureș

Aleșii județeni au aprobat joi, 27 iulie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, taxele și tarifele percepute de instituțiile de cultură subordonate Consiliului Județean Mureș care se aplică începând cu data de 1 ianuarie 2024.

”Instituțiile de cultură din subordinea Consiliului Județean Mureș au înaintat propuneri fundamentate privind menținerea sau modificarea unor taxe și tarife pentru activitățile prestate începând cu anul 2024, respectiv pentru stagiunea 2023/2024, după caz, propuneri care au fost centralizate”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

Pe lista aprobată de consilierii județeni se află și taxele și tarifele percepute pentru vizitarea respectiv pentru închirierea unor spații din incinta Palatului Culturii din Târgu Mureș, acestea fiind ”înghețate” la nivelul celor din anul 2023.

Astfel, în anul 2024 închirierea sălii mari de spectacole va costa 1.000 de lei/oră, a sălii mici de spectacole 400 de lei/oră și a sălii de cor 70 de lei/oră, iar închirierea holului mare va costa 600 de lei/până la 4 ore pe zi și 900 de lei/peste 4 ore pe zi.

În ceea ce privește tarifele percepute pentru vizitarea Sălii de Oglinzi, a Secției de Artă și a Secției de Istorie-Arheologie din incinta Palatului Culturii, acestea au următoarele valori: 25 de lei/adulți, 6 lei/elevi și studenți, 12 lei/pensionari, în timp ce persoanele cu dizabilități vor beneficia de gratuitate. În aceeași hotărâre se mai prevede că abonamentul pentru participarea la atelierul de pedagogie muzeală organizat săptămânal va fi de 30 lei/lună, iar taxa de participare la atelierul de pedagogie muzeală organizat săptămânal va fi de 10 lei/atelier.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE