Târgumureşeanul care organizează în premieră în România, primul turneu de golf cu Spectatori Recomandări zi de zi
  • gabriela.belean
  • 0 comentarii
  • 3752 Vizualizări

Târgumureşeanul care organizează în premieră în România, primul turneu de golf cu Spectatori

SERENITY GOLF CUP – EDIŢIA I, 2023

16 septembrie 2023 – Pianu de Jos – Paul Tomiţă Golf Club, Județul Alba.

Sponsorul principal al Turneului de golf cu spectatori este Serenity Resort.

Un Târgumureşean organizează în Premieră în România primul Turneu de Golf cu spectatori organizat în România unde pasionații de golf și persoanele interesate vor avea șansa de a asista la spectacolul din cadrul turneului. Până acum, competițiile de golf au fost rezervate exclusiv jucătorilor, însă evenimentul ce urmează va deschide porțile pentru publicul larg, oferindu-le o experiență unică și memorabilă.

Pe lângă posibilitatea de a urmări îndeaproape competiția, aceștia vor beneficia și de o serie de activități conexe, menite să ofere o experiență completă.

Unul dintre aspectele interesante ale evenimentului este disponibilitatea unui antrenor de golf profesionist, care va oferi lecții gratuite celor interesați să învețe primii pași în acest sport fascinant. Astfel, publicul va avea ocazia să experimenteze direct senzația de a lovi mingea pe terenul de golf și să înțeleagă mai bine tehnicile și strategiile implicate în acest joc.

Pe timpul întregii zile, spectatorii vor fi martorii unui spectacol sportiv de excepție, iar pe lângă emoția competiției, vor putea să savureze și atmosfera relaxantă și elegantă specifică acestui sport. 

Prin organizarea primului turneu de golf cu acces liber pentru public, organizatorii propun să popularizeze acest sport în România aşteptându-se la un public numeros. Cu ajutorul antrenorilor de specialitate, participanții vor avea oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile și de a se apropia mai mult de lumea fascinantă a golfului.

Accesul spectatorilor pe terenul de golf se face doar prin completarea unui formular și prin acceptarea regulamentului interior in care acestia se angajeaza să nu perturbe desfășurarea competiției sau activităților desfășurate pe teren și să respecte indicațiile primite de la organizatorii competiţiei.

Partenerii care au confirmat prezența și sprijinul în cadrul acestui eveniment cu impact major sunt:

  • Serenity Resort – Codlea – jud. Brasov
  • Rominsta           – Cristeşti – jud.Mures
  • Digitally Plus     – Braşov
  • Elephant Caffe  – Tg.Mureş
  • Galaxy Imobiliare Grup – Filiala Tg.Mureş
  • Hotel Privo        – Tg.Mureş
  • Wolfgang Exclusive – Timişoara
  • Crama Cricova  – Republica Moldova
  • Conacul Dante  – Pianu de Jos – Jud.Alba
  • HRC CITY SECURITY – Sibiu
  • Genesis Real Estate  – Dubai
  • Academia Blitz –    Timişoara
  • Triplast             –    Tg. Mureş
  • Duda Trans      –    Tg.Mureş

Gazda Turneului de Golf este Asociatia ’’Clubul de golf prof. Paul Tomiţă’’ iar după desfășurarea competiției, atmosfera festivă va continua într-un cadru de excepție alaturi de Crama Cricova care sustine evenimentul doar cu vinuri si spumante din gama premium, intr-un loc Exclusivist, la Conacul Dante. Pentru a ne asigura că accesul la Conac rămâne select și sigur, invitatii vor avea brățări de acces care vor fi verificate la intrare de HRC CITY SECURITY din Sibiu.

Numele turneul este sponsorul principal al evenimentului este Serenity Resort, un complex de 4 stele din Codlea.

Momentele excepționale din timpul Turneului de Golf se vor transforma în povești vii si fără îndoială fiecare moment important al competitiei va purta semnătura măiestriei lui Vlad Poptamăș, fotograful acestui eveniment inedit care cu siguranta va da startul unei noi generatii de jucatori de golf.

Spectatorii care vor fi însoţiţi de copii (trebuie să aibă vârsta minimă de 14 ani), pentru a avea acces la Turneul de Golf.

 Organizatorul turneului este Chirteş Aurelian reprezentantul Exclusiv al Agentiei Galaxy Imobiliare Filiala Tg.Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE