”How To”, evenimente educaționale organizate la Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 360 Vizualizări

”How To”, evenimente educaționale organizate la Târgu Mureș

Asociaţia Junior Chamber International (JCI) Târgu Mureș anunță cu lansarea seriei de evenimente lunare ”How To”, cu debut pe 8 mai. Evenimentele, deschise publicului larg, au ca scop reunirea comunității și facilitarea creșterii personale și profesionale a participanților.
”Evenimentele vor avea loc în prima zi de miercuri a fiecărei luni, la Antigaleria Cactus, începând cu ora 19.00. Seria va aborda diverse teme și domenii, având o structură similară cu cea a workshopurilor, și va include sesiuni de networking la finalul fiecărei întâlniri. Primele două teme abordate sunt ”Productivitatea și setarea obiectivelor” (8 mai), respectiv ”Personal Branding” (5 iunie)”, au informat reprezentanții JCI Târgu Mureș.
Participarea la eveniment se face prin completarea unui FORMULAR DE ÎNREGISTRARE și va fi posibilă în schimbul unei donații de 50 de lei/ persoană/ eveniment, aceasta fiind menită să susțină inițiativele prezente şi viitoare ale asociaţiei JCI Active Citizens Târgu Mureș. Locurile sunt limitate!
”Prima ediţie îl va avea ca protagonist pe Emanuel Toma, fondatorul Atlas Sport și directorul grupului Atlas căruia în 2013, la doar 24 de ani i-a venit ideea care avea să-i schimbe viața, a pornit o afacere care după 11 ani îi aduce venituri de peste 5 milioane de euro. Construiește locuri de joacă și terenuri de sport în toată țara, iar de anul trecut a inaugurat o fabrică unde produce echipamentele pentru aceste platforme. Drumul până în acest punct a fost lung și plin de provocări, dar atunci când pui un set de valori la baza activității tale, când îți setezi niște obiective clare și perseverezi în atingerea lor cu responsabilitate și integritate reușești. Cum? Vom afla chiar de la el”, au mai informat reprezentanții JCI Târgu Mureș.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE