Take, Ianke şi Cadâr la Teatrul Național din Târgu Mureș Cultură
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 445 Vizualizări

Take, Ianke şi Cadâr la Teatrul Național din Târgu Mureș

Miercuri, 11 octombrie, ora 19, la Sala Mare a Teatrului Național din Târgu Mureș, Compania Liviu Rebreanu prezintă – Take, Ianke și Cadâr, unul dintre cele mai populare și mai montate texte interbelice din literatura dramatică română.

Scrisă în 1932 de Victor Ion Popa , piesa „Take, Ianke şi Cadâr” va delecta publicul cu prospeţimea farmecului său şi va oferi un nou reper de umanitate într-o societate care prea des se grăbeşte să acuze înainte să încerce să înţeleagă şi poziţia aproapelui său.

În distribuție: Liviu Pancu (Take), Dan Rădulescu (Ianke), Costin Gavază (Cadâr), Cristian Iorga (Ionel), Loredana Dascălu (Ana), Csaba Ciugulitu (Ițic), Cristina Holtzli (Baba Safta) și Ștefan Mura (Gypsy).

Regia îi aparține lui Nicu Mihoc, scenografia este realizată de Horațiu Mihaiu, iar regia tehnică este asigurată de Teodora Crăciun.

Dan Rădulescu a fost distins pentru prestația sa cu Premiul pentru Cel mai bun actor în rol principal din cadrul Festivalului Național de Comedie de la Galați în 2022.

Biletele se pot achiziționa de pe https://teatrunational.biletmaster.ro/ron/Event/44003675/…

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE