Polițiștii au dăruit cadouri familiilor nevoiașe Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 103 Vizualizări

Polițiștii au dăruit cadouri familiilor nevoiașe

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în colaborare cu reprezentanții Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Alba Iuliei au împărțit cadouri mai multor familii greu încercate, în cadrul unei acțiuni umanitare de întrajutorare.

Activitatea face parte dintr-o campanie inițiată și organizată de Corpul Național al Polițiștilor,  Asociația Internațională a Polițiștilor (IPA) – Regiunea 1 Mureș și Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL – Filiala Mureș, cu sprijinul, devenit deja obicei, al Structurii de tineret pentru județul Mureș, din cadrul Departamentului de tineret și biroului de Cateheză –  Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia.

În perioada 14 – 22 decembrie, polițiștii mureșeni s-au mobilizat și au pregătit aproximativ 45 de cadouri frumos împachetate, conținând haine, rechizite, dulciuri și obiecte de uz personal. Reprezentanții Bisericii s-au asigurat că printre cadouri se regăsesc alimente suficiente pentru mesele de sărbători.

Prin grija Pr.Silviu Jimborean, inspector de tineret pentru județul Mureș și a Pr. Mihai Dumitrescu – inspector social pentru județul Mureș au fost identificate mai multe familii nevoiașe în localitățile Glodeni, Gornești, Periș, Petelea, Băgaciu, Gănești, Nazna, Râciu, Ernei, Sânger și Seleuș, fiind astfel organizate activitățile de distribuire.

Distribuirea pachetelor adunate continuă pentru ca acestea să ajungă la cei pentru care perioada festivă de iarnă rămâne în continuare încărcată de griji, au transmis reprezentanți ai IPJ Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE