Cum devii student la Medicină militară Sanatate
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 278 Vizualizări

Cum devii student la Medicină militară

45 de locuri sunt repartizate Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș pentru anul universitar 2024-2025, domeniul Sănătate, programul de studii Medicină, prin Secția de Pregătire Medico-Militară Târgu Mureș.

Pentru a deveni student la Medicină militară, este necesară parcurgerea unui pas important: recrutarea. Pentru înscriere, în vederea parcurgerii procesului de selecție și admitere, candidații trebuie să contacteze Biroul Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar Zonal/Centrului Militar Județean de care aparțin cu domiciliul.

Institutul Medico-Militar este singura instituţie de învăţământ superior din ţară care asigură formarea medicilor militari pe filieră directă, pentru întreg sistemul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din România.

Curajul, patriotismul şi profesionalismul sunt principiile de bază după care se ghidează zilnic un medic militar pregătit pentru situații de criză, pentru a lua decizii optime în condiții neobișnuite, nevoit adeseori să improvizeze pentru a salva viața celor care aleg să pună binele patriei mai presus de binele personal. Datele de contact ale Centrelor Militare Zonale/Județene sunt disponibile aici: https://www.recrutaremapn.ro/contactbir.php

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE