Mijlocașul Iulian Roșu, despărțire de Dinamo Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 67 Vizualizări

Mijlocașul Iulian Roșu, despărțire de Dinamo

Dinamo și mijlocașul Iulian Roșu (29 de ani) au decis să își despartă drumurile, după ce acesta din urmă a avut doar 10 apariții în acest sezon și a avut un conflict cu clubul, reclamându-l la comisii și provocându-i interdicția la transferuri.

Roșu s-a alăturat echipei în august 2022 și a avut un rol important în promovarea din sezonul anterior, cu 19 apariții în Liga 2 și în barajul de promovare. Cu toate acestea, în sezonul actual, a avut puține șanse de joc, înregistrând doar 10 apariții în Cupă și campionat, cu un total de 330 de minute petrecute pe teren. În plus, în acest an nu a fost inclus în lotul echipei la niciun meci.

„Aventura mea la Dinamo se oprește aici și mă bucur pentru dialogul constructiv pe care l-am avut în ultimele zile cu oficialii clubului. Am trăit momente unice alături de suporteri și nu voi uita niciodată această perioadă. Sunt bucuros că am pus umărul la revenirea echipei în prima ligă. Mulțumesc pentru șansa de a juca pentru această echipă frumoasă”, a declarat fotbalistul.

Potrivit gsp.ro, despărțirea a fost consimțită de ambele părți, iar litigiile dintre ele au fost soluționate pe cale amiabilă. Roșu reclamase anterior Dinamo la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor, susținând că a fost eliminat abuziv din lotul primei echipe.

„M-au exclus din lotul echipei și m-au trimis să mă antrenez singur, de la ora 07:00 dimineața, când nici nu răsărise soarele, doar cu «Oneață» Augustin, antrenorul secund și cu un fizioterapeut. Nu m-am dus acolo. Erau abuzive. Le-am cerut să mă reintegreze în lotul echipei.

Le-am spus în toate discuțiile că vreau să găsesc ceva, apoi plec. Le-am zis că renunț la interdicție, dar să mă lase liber”, susținea fotbalistul în finalul lui 2023.

(Redacția)

Sursa foto: gsp.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE