Investiție PNRR de 4,1 milioane de euro în Bahnea Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 844 Vizualizări

Investiție PNRR de 4,1 milioane de euro în Bahnea

Primăria Comunei Bahnea a demarat, în data de 27 martie 2024, o licitație estimată la valoarea de 20.229.882 de lei (aproximativ 4,1 milioane de euro), fără TVA, pentru achiziționarea serviciilor de proiectare și execuție aferente obiectivului de investiție ”Extinderea sistemului de canalizare menajeră din comuna Suplac în comuna Bahnea, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit informațiilor din Caietul de sarcini al licitației, rețeaua de canalizare menajeră va fi construită la nivelul localităților Bahnea și Bernadea.

”În ceea ce privește alimentarea cu apă a comunei, în prezent aceasta nu dispune de un sistem centralizat de alimentare. Inexistența unui sistem centralizat de colectare și epurare a apelor uzate menajer cauzează formarea unor debite însemnate de ape uzate, încărcate cu substanțe organice, care deversate liber în mediul natural, în lipsa unui sistem centralizat de colectare, evacuare și epurare a acestora, generează impurificarea apelor la suprafață și subterane, a solului și subsolului”, se menționează în documentul aprobat de către Ioan Alin Jors, primarul comunei Bahnea.

Investiția este finanțată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), iar termenul limită pentru depunerea ofertelor de participare este 15 aprilie 2024.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/ro/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE