FOTO: ”Școala Altfel cu Micul Energetician” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 555 Vizualizări

FOTO: ”Școala Altfel cu Micul Energetician”

Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), cel mai mare distribuitor național de energie electrică, a organizat, în perioada 22-26 aprilie, proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, care face parte din campania educativă a DEER “Micul Energetician”, lansată în 2023, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.
În perioada 22-26 aprilie, peste 3.000 de elevi din clasele de învățământ primar, din cele 18 județe în care DEER își desfășoară activitatea, dar nu exclusiv, au participat la prezentări interactive despre energie. În cadrul intâlnirilor, care au loc la sediile DEER, sau la clase, elevii au învățat despre energie, despre cum se produce, cum ajunge în locuințele noastre, despre energia verde, despre cum să gestioneze eficient consumul de energie, ce înseamnă un comportament responsabil față de mediul înconjurător, dar și despre măsurile de siguranță în preajma instalațiilor electrice.
“Educația este cea mai puternică armă prin care putem schimba lumea”, este motto-ul lui Nelson Mandela, care stă la baza campaniei educative a DEER “Micul Energetician”, care a devenit parte din identitatea companiei. Noi credem cu tărie că toate informațiile pe care le oferim acestor copii, de la vârste fragede, pun bazele unui comportament responsabil față de mediul înconjurător, copiii înțeleg ce este energia electrică și cât de importantă este pentru confortul nostru de zi cu zi. De asemenea, sperăm, ca prin atelierele noastre și activitățile practice pe care le facem cu acești copii, să reușim să îi inspirăm să aleagă o carieră în domeniul energetic, și, măcar, o parte dintre ei să aleagă o carieră în energie și să devină specialiștii viitorului energetic. Doresc, pe acesă cale, să le multumesc tuturor colegilor din sucursale pentru implicare, pentru creativitate, pentru pasiunea și bucuria cu care au îmbrățisat acest proiect și au împărtășit copiilor informațiile despre energie, iar copiilor și cadrelor dicatice le mulțumim pentru energia pozitivă pe care ne-au transmis-o”, a declarat Mihaela Rodica Suciu, director general DEER.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE