Târgu Mureș: ”Noapte de vis la Zoo”, în 7 iunie Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 295 Vizualizări

Târgu Mureș: ”Noapte de vis la Zoo”, în 7 iunie

Consilierii locali ai municipiului Târgu Mureș au aprobat joi, 25 aprilie, într-o ședință ordinară de lucru, cu unanimitate de voturi, organizarea evenimentului ”Dreamnight at Zoo” (”Noapte de vis la Zoo”) și accesului cu titlu gratuit pe durata evenimentului pentru copii cu dizabilități și pentru familiile acestora, în data de 7 iunie 2024.
Evenimentul este dedicat pentru copiii cu dizabilități și copiii bolnavi cronici, alături de familiile lor și se va desfășura între orele 18.00 – 22.00.
”Misiunea Evenimentului “Dreamnight at Zoo” este o seară organizată anual și gratuit la nivel mondial în grădinile zoologice, de preferință în prima vineri a lunii iunie, de la orele 18.00 până la 22.00 pentru copiii bolnavi cronici, cu dizabilități și membrii familiei acestora. Acești oaspeți foarte speciali nu au oportunitatea de a vizita grădinile zoologice, deoarece provin din spitale de copii sau instituții pentru copii cu dizabilități. Copiii sunt primiți și tratați ca VIP, au voie să deschidă ușile, să pună întrebări îngrijitorilor, veterinarului, pot intra în contact mai strâns cu animalele și pot avea o vedere mai intimă asupra grădinii zoologice decât vizitatorul obișnuit”, a precizat Szánthó János Csaba, director al Administrației Grădinii Zoologice și a Platoului Cornești din Târgu Mureș.
Activitatea Dreamnight at Zoo a fost concepută de Grădina Zoologică Rotterdam în anul 1996, iar de atunci au fost implicate 300 de grădini zoologice de pe toate continentele. Prima ediție a Evenimentului “Dreamnight at Zoo” a fost organizată în special pentru copiii bolnavi de cancer. Grădina Zoologică din Târgu Mureș a participat prima dată în anul 2016 la acest eveniment.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE