Concurs din sursă externă la Gruprea de Jandarmi Mobilă Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1017 Vizualizări

Concurs din sursă externă la Gruprea de Jandarmi Mobilă Târgu Mureș

Gruprea de Jandarmi Mobilă Tg Mureș scoate la concurs 1 post de ofițer specialist psiholog, prin încadrare directă, din sursă externă 

Înscrierile se fac până la data 7 mai 2024, inclusiv în zilele nelucrătoare. la adresa de email a unității: resurseumane@jandarmeriamobilamures.ro.

Documentele constitutive ale dosarului de recrutare se transmit in format complet, scanate până la data de 21 mai 2024, la aceeași adresă de email.

Recrutarea constă în susținerea unui test scris – tip grilă în data de 31 mai 2024. Informații cu privire la locul și ora susținerii acestei probe vor fi comunicate ulterior pe platforma http://hub.mai.gov.ro.

Candidații trebuie să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România, să fie absolvenți de studii superioare în domeniul psihologic. Anunțul în integralitate și mai multe detalii precum: condițiile ce trebuiesc îndeplinite, formularele și modelele documentelor costitutive ale dosarului de recrutare, informații referitoare la probele de concurs, tematica și bibliografia se regăsesc pe site-ul https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1931, precum si pe site-ul Grupării  de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș, www.jandarmeriamobilamures.ro,  la secțiunea Carieră. Pentru întrebări vă stăm la dispoziție la numărul de telefon la 0265-319.856, interior 24531 sau 24504 -Compartimentul Resurse Umane.

Succes! Te așteptăm în echipa noastră!

(Comunicat de presă)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE