Comuna Deda, pregătită pentru Marea Sărbătoare a Învierii Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 292 Vizualizări

Comuna Deda, pregătită pentru Marea Sărbătoare a Învierii

Comuna Deda se pregătește pentru Marea Sărbătoare a Învierii, prilej pentru primarul comunei, Lucreția Cadar să sublinieze modul în care dedenii știu să întâmpine acest important moment.

„Suntem în Săptămâna Mare din Postului  Paștelor când locuitorii comunei Deda se pregătesc de marea sărbătoare a Învierii. Își curăță casele, curțile, șanțurile, astfel încât toate satele noastre să fie pregătite așa cum se cuvine. Așteptăm cu nerăbdare să luăm Sfintele Paști la miezul nopții la Slujba de Înviere. În fiecare sat al comunei Deda locuitorii vor fi prezenți la această mare slujbă a noastră a creștinilor.  Tuturor locuitorilor comunei Deda, tuturor mureșenilor și tuturor românilor din țară și din toate colțurile lumii le urez un Paște Fericit cu liniște, sănătate și bucurie în suflet”, ne-a declarat Lucreția Cadar, primarul comunei Deda.

În ce privește ultimele pregătiri pentru masa de Paște, locuitorii comunei au la dispoziție Piața Duminicală din Deda deschisă în Vinerea Mare.

„Nu pot decât să îmi exprim mulțumirea pentru hărnicia sătenilor noștri. Peste tot unde trecem prin comună se lucrează la curățenie. De asemenea, lumea se pregătește să-și asigure toate cele necesare pentru această Mare Sărbătoare. În acest context, piața duminicală din Deda va fi locul ideal unde, în Vinerea Mare, locuitorii își pot face ultimele cumpărături cu cele necesare unei mese de Paște îmbelșugate. După o perioadă de Post de 7 saptămâni, cei care au găsit de cuviință să respecte postul creștinesc al Bisericii Ortodoxe vor se vor bucura cu atât mai mult de bucate alese în ziua de Paște, pasca tradițională, drobul de miel, ouăle roșii. Ziua de Paște este o zi în care familiile se reunesc, moment  care trebuie să îl așteptăm cu bucuria Învierii Domnului Nostru Iisus Hristos”, a declarat primarul Lucreția Cadar.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE