Mureș Half Marathon, o nouă ediție Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 730 Vizualizări

Mureș Half Marathon, o nouă ediție

Asociația Mureș Runners, activând sub deviza „Împreună alergăm pentru noi și pentru comunitatea din Mureș”, organizează duminică, 12 mai, în Piața Teatrului din Târgu Mureș, o nouă ediție a Mureș Half Marathon, eveniment ce dorește să promoveze un stil de viață sănătos, locuri frumoase ale orașului, dar și empatie față de celălalt: „Alergăm alături de copii cu nevoi speciale la Cursa Inimilor Speciale. Vino pe 12 mai alături de alergători experimentați și amatori la cel mai așteptat eveniment de alergare din centrul României!”, a transmis pagina de Facebook a evenimentului.
Participanții pot alege între cursa de semimaraton (21 km), ștafetă (21 km), cross (10 km, 5 km) sau cursa copiilor. Sâmbătă, 11 mai, cei interesați sunt așteptați între orele 9:00 – 17:00 în foaierul Teatrului Național pentru a-și ridica kiturile.
Programul zilei de duminică se va desfășura astfel: între orele 8:00 – 9:00 participanții care sunt din afara orașului își vor ridica kiturile din foaierul Teatrului Național. Apoi urmează un moment artistic susținut de trupa de dans Navarra. La ora 9:25 va începe încălzirea, iar la ora 9:45 vor începe probele pentru adulți. La ora 11:45 copiii prezenți se vor bucura de câteva momente artistice, urmând ca la ora 12:15 să aibă loc cursa „Copiilor cu inimi mari”. La ora 12:30 se va da startul cursei de copii Herlitz Kids Run. Festivitatea de premiere a curselor pentru adulți va avea loc la ora 13:30.
(A.B.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE