- admin
- 0 comentarii
- 39 Vizualizări
Recomandarea zilei
13 ianuarie 2009Tort diplomat cu ananas
Ingrediente:
Piscoturi pentru blat cumparate de la market, pentru crema 5 oua, 15 g gelatina, 150g zahar, 1 cutie de ananas, iar pentru decor fructe si frisca, un plic de jeleu.
Mod de preparare:
Intr-o cratita punem gelatina inmuiata in lapte rece, zaharul, ouale, si o punem in Baine_Marie, amestecand din cand in cand, pana se ingroasa, apoi o lasam sa se raceasca. Intr-o forma punem o foliem trecem piscoturile in siropul de la ananas si captusim forma, ananasul taiat cubulete se adauga la crema rece, se amesteca usor, apoi adaugam si frisca batuta si o turnam in forma cu piscoturi. Se lasa minimum patru ore la rece, apoi se pregateste jeleul conform retetei de pe plic, se pun fructele deasupra torului, se toarna jeleul peste si se imbraca apoi in frisca.
Recomandari
|
|
Lasă un comentariu