Handbalistele mureşene obţin a 12-a victorie Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 95 Vizualizări

Handbalistele mureşene obţin a 12-a victorie

Echipa feminină de handbal SC Mureşul Târgu-Mureş a învins sâmbătă, în deplasarea de la Timişoara cu scorul de 39-24 (25-14) formaţia locală CS Universitatea, într-o partidă din cadrul etapei a XIV-a a Diviziei A, seria B. Partida a fost la discreţia echipei mureşene, care a condus din primul până în ultimul minut al meciului. Instalate la conducere din start, elevele lui Bukaresti Jozsef au zburdat pe teren, asigurându-şi încă din prima repriză un avantaj confortabil, numărul golurilor înscrise fiind unul demn şi pentru rezultatul final. Deşi nu a început cu formaţia standard, mureşencele s-au distanţat la zece goluri şi au menţinut în permanenţă o diferenţă confortabilă.

Scor care a permis rularea efectivului

Cu un liniştitor avantaj de 11 goluri la pauză, cu o Alina Moloci de neoprit, Mureşul şi-a continuat cursa de regularitate, chiar dacă în partea a doua numărul reuşitelor a fost mult inferior. În condiţiile în care extrema Bodor Andrea s-a accidentat, iar Gulnara Biţiş a fost menajată pe parcursul reprizei, mureşencele nu au permis adversarelor să se apropie, reuşind să primească doar 10 goluri şi au mărit diferenţa pe tabelă până la final. Mureşul se menţine pe locul secund, la două puncte în urma formaţiei CSM Slatina, care a obţinut cu greu victoria la Universitatea Reşiţa, 29-27, după ce gazdele aveau 25-20 la intrarea în ultimele zece minute. Mureşencele vor avea o partidă foarte dificilă în etapa viitoare, când primesc vizita ocupantei locului 3, HC Alba Sebeş. Partida va avea loc în Sala Sporturilor, sâmbătă, 15 februarie, de la orele 17.00.

La Timişoara, SC Mureşul a început cu formaţia: Andreea Petruneac- Nagy Beata, Elena Avădanei, Alina Moloci, Gulnara Biţiş, Georgeta Cioban, Tabita Rad. Au mai jucat: Diana Diaconu- Andreea Serediuc, Bodor Andrea, Diana Şandru, Fogarasi Andrea. Au punctat: Moloci 15, Biţiş 6, Cioban 6, Serediuc 5, Nagy B. 3, Şandru 2, Bodor 1, T. Rad 1.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE