Duşmanii sportului mureşean Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 29 Vizualizări

Duşmanii sportului mureşean

Aşa cum ne aşteptam, consilierii locali au votat numai cu mâna

După ce jocurile au fost făcute de consilierii UDMR în Comisia Buget-Finanţe, în plenul şedinţei s-a votat aşa cum au dictat aceştia: echipa de futsal FC Transilvania va primi lunar, în urma asocierii cu CL, suma de 100 de milioane. În condiţiile în care costurile lunare cu echipa sunt cam de cinci ori mai mari.

Partea din şedinţa Consiliului Local Mureş în care s-a votat asocierea dintre CL şi echipa de futsal FC Transilvania a fost un fel de comedie neagră. Ignoranţi în ceea ce priveşte viaţa sportivă din urbea lor, unii consilieri nici nu prea au înţeles despre ce e vorba şi au cerut să se urmeze nişte proceduri care fuseseră îndeplinite încă de anul trecut…
Când consilierii au ajuns la punctul de pe ordinea de zi care făcea referire la sprijinirea echipei de futsal, Florin Vlas a propus ca suma lunară cu care urma să vină CL în asociere să fie de 300 de milioane, aşa cum a fost vorba la început, adică toamnă trecută. Un alt consilier a propus 150 de milioane, iar Benedek Istvan, cel care şi în şedinţa de buget-finanţe milita pentru doar 100 milioane, a spus din nou că aceasta trebuie să fie suma votată.
Kolosvary Zoltan, cel care a prezidat şedinţa, a supus la vot sumele, începând, bineînţeles de la suma cea mai mică, adică de la 100 de milioane. “Cine este pentru?”. În acest fel, cu majoritate de voturi, a fost consfinţită alocarea a 100 de milioane pentru asociere. Culmea neruşinării, consilierii au mai precizat că, în cazul în care echipa va retrograda, nu va mai primi nimic. Asta în situaţia în care sprijinul promis echipei încă din vară a tot fost amânat şi va veni acum, când FC Trasilvania are o situaţie foarte grea.
Rămâne de văzut cât va mai dura până când primii bani vor intra în contul clubului mureşean, pentru că o amânare a alocării banilor îi va face fericiţi pe consilierii pe care nu îi intersează soarta sportului mureşean. Nu va mai fie nevoie de nici un leu, deoarece Tedodor Luca nu mai este dispus să ţină de unul singur o echipă care oferă spectacol pentru mii de mureşeni.
În această perioadă FC Transilvania se pregăteşte pentru meciul de luni, din etapa a XX-a, când va întâlni pe teren propriu formaţia Silvanus Reşiţa, un meci în care ambele echipe au mare nevoie de puncte pentru evitarea retrogradării.
Florin MARCEL

“Din păcate, din 300 de milioane s-a ajuns la 100. Ce putem face? Dacă aşa s-a votat… asta este. Încercăm să ne descurcăm cum putem. Sper să mai reuşim să facem rost de bani şi din altă parte.” Luca Teodor, Preşedinte FC Transilvania

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE