Volei – Divizia A: Cu Rapid în play-off Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 25 Vizualizări

Volei – Divizia A: Cu Rapid în play-off

CSU Gaz Târgu Mureş a terminat pe locul 6 sezonul regulat şi se pregăteşte pentru play-off. În ultimul meci, mureşencele au pierdut cu 3-2, la Bucureşti, cu Dinamo.

Ultimul meci al sezonului regulat a trimis formaţia CSU Gaz Târgu Mureş la Bucureşti, pentru meciul cu Dinamo Aedificia. Pentru a putea urca pe primul loc în clasament, formaţia bucureşeteană avea nevoie de o victorie în meciul cu CSU Gaz. A obţinut-o, dar nu uşor. Mureşencele, pregătite de Nicu Pop, s-au ţinut cu dinţii de rezultat şi au reuşit să câştige două seturi. În cele din urmă, Dinamo a câştigat cu 3-2 şi a luat cele două puncte, care i-au permis să urce pe primul loc în clasamentul seriei. Formaţia bucureşteană a profitat şi de faptul că Rapid a pierdut meciul jucat în deplasare, la Bacău.
În urma rezultatului de sâmbătă, CSU Gaz s-a clasat pe locul 6, cu 17 puncte din 14 meciuri, adică a obţinut trei victorii şi a suferit 11 înfângeri. În play-off, mureşencele vor da piept cu Rapid Bucureşti, o întâlnire în care favorită certă este echipa bucureşeană. Se vor juca trei meciuri, dintre care două vor fi pe terenul echipei mai bine clasate, adică Rapid, în cazul de faţă.
Florin MARCEL

Rezultate, etapa a 14-a

Dinamo Aedificia – CSU Gaz Târgu Mureş 3-2
Ştiinţa Bacău – Rapid Bucureşti 3-0
Poli Timişoara – Penicilina Iaşi 3-1
Unic Piatra Neamţ – Metal Galaţi 1-3

În clasament situaţia se prezintă în felul următor: 1. Dinamo 25 de puncte, 2. CSU Galaţi 24 de puncte, 3.Rapid Bucureşti 24 de puncte, 4. Ştiinţa Bacău 23 de puncte, 5. Poli Timişoara 21 de puncte, 6.CSU Gaz Târgu Mureş 17 puncte, Penicilina Iaşi 17 puncte, Unic Piatra Neamţ 17 puncte.

Începe play-off-ul

La sfârşitul săptămânii viitoare va fi dat startul în play-off-ul Diviziei A de volei feminin. Primele meciuri se vor juca în zilele de 26 februarie, 2 martie şi 9 martie. Această fază a competiţiei programează întâlnirile: Dinamo Bucureşti – Unic Piatra Neamţ, CSU Galaţi – Penicilina Iaşi, Rapid – CSU Gaz Târgu Mureş, Universitatea Amicii Bacău – Politehnica Timişoara.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE