Un secol de istorie handbalistică la Sighișoara Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 326 Vizualizări

Un secol de istorie handbalistică la Sighișoara

În arena sportivă a Sălii Sporturilor „Radu Voina” din Sighișoara, se va desfășura sâmbătă, 11 mai, un eveniment memorabil, pus la punct special pentru iubitorii de handbal și pentru toți cei ce simt pulsul sportului, pentru a sărbători un secol de istorie handbalistică la Sighișoara. Intrarea va fi liberă pentru toți participanții.

 „De-a lungul acestor ani am știut să sărbătorim victoriile și am acceptat înfrângerile, învățând din acestea și ridicându-ne întotdeauna pentru a continua mai puternici. Indiferent de obstacolele întâlnite, comunitatea noastră a știut să păstreze vie tradiția handbalistică a Sighișoarei, a rămas unită și hotărâtă să continue să strălucească. Am crescut campioni și am inspirat generații întregi să-și urmeze visele în acest sport.

Să continuăm să ne inspirăm unii pe alții, să ne sprijinim reciproc și să rămânem devotați valorilor care ne-au ghidat de-a lungul acestui secol de handbal la Sighișoara. Cu siguranță, următoarele decenii vor fi la fel de pline de succese și realizări remarcabile ca și cele care le-au precedat pentru că tradiția acestui sport va fi dusă mai departe din generație în generație”, se precizează pe pagina CSM Sighișoara.

Potrivit CSM Sighișoara, programul evenimentului este următorul :

Meci amical de la ora 11:00, în Sala „Radu Voina”: CSM Sighișoara vs AHC POTAISSA Turda;

„Un secol de handbal la Sighișoara. Evoluție, realizări de excepție, personalități”, de la ora 13:00, în Sala Festivă a Primăriei;

J5 Masculin – „Ducem tradiția mai departe”, de la ora 15:00, în Sala „Radu Voina”;

Meci amical J2 Feminin: CSS Sighișoara vs CSS Sibiu;

Meci demonstrativ masculin, actuali și foști componenți, de la ora 16:30, în Sala „Radu Voina”: CSM Sighișoara vs CNOE Sighișoara.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE