Expulzaţii din PD îl trimit pe Emil Boc în serialul “La bloc” Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 24 Vizualizări

Expulzaţii din PD îl trimit pe Emil Boc în serialul “La bloc”

Lavinia Şandru şi Aurelian Pavelescu, demişi sau demisionari din PD, şi-au depus ieri demisiile şi din funcţiile de vicepreşedinţi ai comisiilor din care făceau parte, Lavinia din cea de cultură iar Pavelescu din Comisia de abuzuri. Lavinia Şandru şi-a explicat gestul prin faptul că acele poziţii revin PD, deci nu li se cuvin.
Referitor la declaraţia făcută ieri de Emil Boc, potrivit căreia adevăratul candidat la Primăria Capitalei din partea PSD ar fi Cozmin Guşă, Lavinia Şandru a spus: “Relaţia lui Cozmin Guşă cu PSD este ireconciliabilă. Iniţiativa 2003 nu are şi nu va avea nici un fel de relaţie cu PSD. Cozmin Guşă nu are de gând să candideze la Primăria Capitalei. Îi cerem lui Boc să înceteze cu astfel de declaraţii, astfel vom fi nevoiţi să începem să vorbim noi despre relaţiile lui cu PSD. Să nu uite că între cele două tururi de scrutin la alegerile locale Boc s-a dus la PSD Cluj să se predea”. Fosta democrată a mai spus că, prin asemenea declaraţii, Emil Boc, care stă mai mult în Bucureşti în loc să se ocupe de problemele Clujului, este un actor perfect pentru serialul “La bloc”.
Lavinia Şandru a mai afirmat că PSD l-a ales drept candidat pentru Bucureşti pe Marean Daniel Vanghelie tocmai pentru ca dosarele lui să acopere afacerile cu marmură ale lui Adriean Videanu.
Reamintim că ruptura dintre cei trei – Lavinia, Guşă şi Pavelescu – şi PD a survenit ca urmare a declaraţiilor dure făcute la adresa lor, în special a Laviniei, de preşedintele Traian Băsescu, sub pretextul că aceasta i-ar fi pomenit de prea multe ori numele într-o emisiune. Mai trebuie amintit faptul că pe plan local Lavinia Şandru a avut o contribuţie extrem de importantă la alegerile locale şi generale, cu atât mai mult în turul doi al prezidenţialelor, fiind practic singura voce care s-a ridicat împotriva PSD.
Cei trei nu au renunţat la funcţiile de deputaţi şi vor continua să activeze în cadrul Iniţiativei 2003.
Cora MUNTEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE