Lui Boloni îi e dor de Târgu Mureş Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

Lui Boloni îi e dor de Târgu Mureş

240_1Gala-Boloni.gifAntrenorul Ladisalu Boloni şi-a anunţat prietenii din Târgu Mureş că vrea să organizeze o întâlnire cu foştii colegi de la ASA, sub forma unui meci cu naţionala României. Spectacolul ar urma să aibă loc la sfârşitul lunii aprilie.

Dacă demersul de anul trecut – când, chiar înainte de alegerile locale, UDMR a vrut să organizeze pentru Boloni un meci pe Stadionul Municipal – a fost, în mod evident, o acţiune politică, gala pe care o pune acum la cale antrenorul lui Rennes nu mai are asemena conotaţii. Zilele trecute, fostul jucător de la ASA şi-a sunat prietenii din România şi le-a spus că vrea să organizeze un meci între o naţională a României alcătuită din colegi de generaţie ai fotbalistului şi foşti coechipieri de la ASA. Boloni nu a dat prea multe detalii despre ceea ce vrea să organizeze, dar a lăsat să se înţeleagă că îi este dor de prietenii din Târgu Mureş şi de publicul mureşean, care l-a urmărit din tribune ani la rând.
Meciul ar urma să aibă loc în cadrul unui spectacol mai amplu. Kanyaro Attila, fost coleg de echipă la ASA şi bun prieten, a confirmat intenţiile lui Boloni: “M-a sunat şi pe mine şi mi-a spus ce vrea să facă. I-am spus că este o ideea bună şi că noi îl vom sprijini. Nu a mai fost de mult timp pe la Târgu Mureş. Cu singuranţă cei de aici îl vor primi cu multă căldură. Este, şi pentru noi, un prilej de a ne reîntâlni cu publicul".
Deşi, iniţial, a vrut să organizeze meciul în martie (pe 11 martie Boloni împlineşte 52 de ani), se pare că antrenorul lui Rennes va opta pentru sfârşitul lunii aprilie. Ladislau Boloni şi-a sunat deja câţiva foşti colegi de la naţională, pe care i-a anunţat de întâlnirea de la Târgu Mureş. Gala ar urma să aibă loc în Sala Sporturilor, iar printre inivitaţii de marcă se numără şi Cristian Ţopescu.
Florin MARCEL


Din generaţia de aur a echipei ASA, care între 1970 şi 1980 a avut mai multe participări în Cupa UEFA şi s-a clasat pe locul II în Divizia A, la gala din luna aprilie vor participa, cu siguranţă, jucători precum Hajnal, Fazakas, Kanyaro, Solyom, Both, Fanici, Szabo.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE