Futsal – Divizia A: Fără replică la lider Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 45 Vizualizări

Futsal – Divizia A: Fără replică la lider

FC Transilvania nu a putut face faţă meciului de luni seara, din cadrul etapei a 23-a a primei divizii de futsal. Mureşenii au pierdut cu 7-1 partida disputată cu liderul campionatului, AFC Bodu Bucureşti. Dacă în prima repriză au mai reuşit să joace, în partea a doua a meciului mureşenii au fost victime sigure. Singurul gol al echipei din Târgu Mureş a fost marcat de Virgil Bejenaru. S-a văzut diferenţa mare faţă de meciul tur, când întâlnirea de la Târgu Mureş s-a încheiat la egalitate. La FC Transilvania s-a văzut, de asemena, lipsa celor doi antrenori portughezi, care în toamnă au ştiu cum să aşeze echipa în teren. Misiunea mureşenilor de a se salva de la retrogradare este tor mai grea, dar şanse încă există. În etapa viitoare FC Transilvania va juca la Ordohei, cu Senic Craiova.

Rezultatele complete ale etapei
A.S. Senic Craiova – M.G.A. Bucureşti 0 – 3
Eurolines Bucureşti – C.S. 3 Bucureşti 8 – 5
Futsal Silvanus Reşita – Gomonth Ploieşti 3 – 0
Municipal Constanţa – Od. Secuiesc 4 – 4
Energoconstrucţia Craiova – F.C. Cip Deva 5 – 4
Poli Timişoara – M.B. Pandurii Târgu Jiu 5 – 3

Primele 6 echipe se vor califica în play-off, ce se va disputa tot în formulă campionat, fiecare cu fiecare, tur-retur. Echipele calificate în play-off vor porni această ultimă fază a întrecerii cu următorul punctaj: locul 1 – 6 puncte; locul 2 – 5 puncte; locul 3 – 4 puncte; locul 4 – 3 puncte; locul 5 – 2 puncte; locul 6 – 1 punct.
Echipele clasate pe locurile 13 şi 14 la încheierea campionatului vor retrograda direct în Divizia B, echipele clasate pe locurile 1 şi 2 în Divizia B urmând să promoveze direct în Divizia A. Formaţiile clasate pe locurile 11 şi 12 vor juca baraj cu echipele aflate pe locurile 3-4 în divizia B.
Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE