Lecţii pentru sportivii de mâine Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 44 Vizualizări

Lecţii pentru sportivii de mâine

303_sport.gifSala de Sport a Liceului cu Program Sportiv a fost plină de copii şi de părinţi joi seara. Profesorii de la LPS au organizată o manifestare sportivă inedită, care a cuprins demonstraţii în centrul cărora s-au aflat copiii din clasele primare şi cei de grădiniţă.
După un scurt moment introductiv, demonstraţia a fost deschisă cu un dans tematic oferit de echipa de gimnastică ritmică a liceului, condusă de profesoarele Mihaela Şandor şi Julieta Iordache. Cele şase fete care au încântat publicul sunt: Kuti Andreea, Laura Ruja, Sas Lavinia, Simon Csilla, Macaveiu Blanka şi Raluca Maroşan.
A venit apoi rândul copiilor de la clubul de karate “Dragon Do”, condus de profesorul Mihai Notar. Mândria clubului este Florina Notar, campioană mondială şi maestră a sportului, elevă în clasa a IV-a la L.P.S.
În continuare, Raluca Maroşan a destins atmosfera cu un exerciţiu cu coarda, după care a urmat un moment de dans sportiv latino oferit de perechea Paula Cuc şi Forczadi Albert, ambii elevi ai L.P.S.
Echipa de gimnastică băieţi, coordonată de profesorii Panczel Rudolf şi Nagy Josef a continuat programul cu un exerciţiu oferit de tinerii gimnaşti: Ovidiu Căluşer, Cătălin Urcan, Alexandru Moldovan, Alexandru Jiva, Răzvan Baba şi Daniel Baba, după care Simon Csilla a evoluat într-un exerciţiu fără obiect.
Ionuţ Suci şi Julian Ormenişan, pregătiţi de profesorul Fazakas Arpad au încântat publicul cu un număr de jonglerie şi tehnică în fotbal, chiar dacă au avut şi câteva emoţii.
A urmat apoi exerciţiul cu panglica a elevei Macaveiu Blanka, după care programul de demonstraţii a fost încheiat cu un moment de dans sportiv standard, oferit de aceeaşi pereche a liceului.
După încheierea programului, prichindeii de grădiniţă invitaţi la eveniment, au avut ocazia să-şi pună în valoare calităţile de sportivi, testul lor urmând să fie luat în considerare pentru înscrierea în clasa I la LPS.
Manifestarea s-a încheiat cu premierea participanţilor, fiecare dintre aceştia fiind răsplătit cu diplomă, dulciuri şi puncte roşii.
Cătălin HEGHEŞ
catalin@zi-de-zi.ro

“Acţiunea a fost una de promovare a liceului. Vrem să ştie toată lumea că la LPS se face şi şcoală şi sport, iar copiii talentaţi pot urma cursurile şcolii din clasa I până în clasa a XII-a. La sfârşit, după susţinerea examenului de atestat, obţin o diplomă, cu ajutorul căreia pot deveni profesori de sport la clasele I-VIII sau pot lucra în străinătate ca profesori de fitness”, Camelia Popovici, directoare adjunctă

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE