Juniori imbatabili Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 40 Vizualizări

Juniori imbatabili

Romgaz Electromureş a reuşit să câştige şi cel de-al optulea turneu al Campionatului Naţional de junioare şi să rămână astfel lider în clasamentul general. Băieţii au câştigat şi ei turneul de la Târgu Mureş şi conduc în ierarhia seriei a II-a.
Găzduit de Arena Electromureş, turneul 8 al întrecerii feminine de juniori a adunat pe pistă patru echipe: Somvetra Gherla, Voinţa Odorhei, Gaz Metan Mediaş şi Romgaz Electromureş. Formaţia mureşeană a avut o prestaţie bună, graţie căreia a terminat etapa pe primul loc, cu un total de 2866 de puncte. Pe poziţia a doua a venit Somvetra Gherla, cu 2818 puncte, pe trei Gaz Metan Mediaş, cu 2804 puncte, iar pe locul 4 a terminat Voinţa Odorhei.
Pentru mureşence, punctele au fost realizate de Mate Zsuzsana – 514 puncte, Miklos Katalin – 512 puncte, Ioana Văidăhăzan – 482 de puncte, Corina Haţegan – 459 de puncte, Laura Bungărdean – 457 de puncte, Raluca Cucută – 453 de puncte.
În clasamentul general, Romgaz Electromureş este lider, cu 28 de puncte, urmată la 5 puncte de Somvetra Gherla.
La băieţi, Koracell Electromureş a evoluat în deplasare, la Tălmaciu şi ocupă locul I în clasamentul general, cu 14 puncte. Mureşenii sunt urmaţi de Foresta Tălmaciu – 12 puncte, şi Rulmentul Braşov – 10 puncte.
Finala la junioare şi juniori va avea loc între 22 şi 24 aprilie, într-o localitate care urmează să fie stabilită de către federaţie.
Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE