Rad vrea să schimbe sistemul Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 55 Vizualizări

Rad vrea să schimbe sistemul

612_RadSistem.gifAles ca membru în Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal, Rad Teodor, preşedintele echipei CS Mureşul, are de gând să contribuie la schimbarea sistemului de disputare a campionatului în diviziile inferioare. "Se stă prea mult", a motivat oficialul.

Preşedintele divizionarei A de handbal, Rad Teodor, a fost ales săptămâna trecută, la Adunarea Generală a FRH, membru în Consiliul de Administraţie. El a candidat şi a câştigat cu 8 voturi în faţa lui Ionel Antohi pe "postul" de reprezentant al echipelor de Divizia A – feminin.
Rad a spus că din noua postură va milita la modul cel mai serios pentru o schimbare a sistemului competiţional: "În actuala formulă echipele de divizia A şi cele de B trebuie să stea mai mult de o jumătate de an. Se joacă foarte puţin, sunt prea puţine meciuri. În acest sens voi cere să se formeze o singură serie şi să se dispute mai multe turnee. Astfel, costurile nu vor fi foarte mari şi se vor disputa mai multe partide. Am discutat cu mai mulţi preşedinţi de cluburi care au fost de acord cu această propunere. Schimbările acestea şi multe altele ar urma să fie făcute din toamnă, odată cu ediţia de campionat 2005-2006.
În altă ordine de idei, CS Mureşul se pregăteşte pentru reluarea campionatului, prima etapă din retur urmând să se dispute sâmbătă, 2 aprilie.

Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE