Bătaie pe baza sportivă ROMGAZ Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

Bătaie pe baza sportivă ROMGAZ

899_Bataie.gifOrgoliile absurde ale lui Dorin Florea ar putea bloca investiţiile pentru terminarea lucrărilor la Centrul olimpic al ROMGAZ de pe strada Insulei, a cărui finalizare a fost programată pentru sfârşitul anului viitor. "Acolo e parcul oraşului. Nu renunţăm la această problemă. Contează foarte tare să revină municipalităţii", a declarat Florea, care vrea ca ROMGAZ să cedeze oraşului o investiţie care se ridică până la această oră la peste
6 milioane de euro. Primarul susţine că anul trecut Consiliul de Administraţie de la ROMGAZ ar fi emis o astfel de hotărâre în urma mai multor discuţii avute cu el şi cu prefectul de Mureş Ovidiu Natea şi nu înţelege de ce acum s-a revenit asupra ei şi se continuă lucrările.
"Asistăm la Târgu Mureş la o pornire viscerală de blocaj a unor proiecte de investiţii", spune primarul, care încearcă din nou să împroaşte cu noroi consilierii de etnie maghiară, pe care îi acuză subtil că ar fi intervenit pentru ca baza să nu ajungă în mâinile autorităţilor locale. "O autoritate locală are mai multe posibilităţi de parteneriat, are o suită întreagă de perspective", mai spune primarul care crede că un alt argument
pentru care baza sportivă ar trebui să revină municipalităţii, pe lângă faptul că terenul aparţine oraşului, ar fi acela că o regie precum ROMGAZ nu are stabilitate şi nici credibilitate precum administraţia locală.
Aceste declaraţii vin după ce săptămâna trecută ministrul Lucrărilor Publice şi Amenajării Teritoriului, Laszlo Borbely, declara că s-a ajuns la o înşelegere cu ROMGAZ pentru preluarea şantierului de către Compania Naţională de Investiţii, lucru ce urma să se facă, prin hotărâre de Guvern, în circa două săptămâni.
Baza ROMGAZ va fi, odată finalizată, un centru olimpic unic în Europa, care va conţine un bazin de înot, popicărie, sală de sport olimpică şi hotel.
Edy MÃRCUŞ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE