Două săptămâni pentru donaţii Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 30 Vizualizări

Două săptămâni pentru donaţii

927_DouaSapt.gifReprezentanţii celor mai importante instituţii publice ale judeţului s-au reunit ieri, în cadrul unei Comisii Consultative, pentru a or-ganiza un Comandament Judeţean care să gestioneze campania de strângere de ajutoare pentru victimele inundaţiilor din Timiş şi Caraş-Severin. Consiliul Judeţean, Primăria Târgu Mureş, Jandar-meria, Poliţia, Comitetul pentru Si-tuaţii de Urgenţă, DSP, DSV şi OJPC şi-au exprimat suportul pentru această acţiune. În cadrul celor două săptămâni în care se pot face donaţii, la acţiunile de sensibilizare a populaţiei vor participa şi primarii mureşeni, dar şi consiliile locale.
Pentru a asigura colectarea ajutoarele populaţiei au fost stabilite cinci centre regionale. În Cetatea din Târgu Mureş, la sediul Jandar-meriei sighişorene, la depozitul Ja-contex de lângă gara din Reghin, la sediul societăţii de Gospodărire Comunală din Luduş şi la sediul Jandarmeriei din Târnăveni sunt aşteptaţi cei care doresc să ajute si-nistraţii din vestul ţării, atât agenţii economici, cât şi persoanele fizice, pentru că orice fel de donaţie va reprezenta o mână întinsă pentru cei cărora apele le-au distrus agoni-seala de-o viaţă.
“Aş dori să fac un apel către toţi agenţii economici, mai ales la producătorii de cărămidă, ciment şi ţiglă, dar şi la depozitele de materiale de construcţii”, a precizat prefectul Dobre. Apelul prefectului se adresează şi Romsilva, ocoalelor silvice, societăţilor de transport şi CFR Transport Marfă, oamenilor politici, dar şi bisericilor. “Ştiu că elevii şi studenţii vor fi primii care să doneze, aşa că vom apela şi la ajutorul Inspectoratului Şcolar Judeţean”, a precizat Ciprian Dobre. Mureşenii care au întrebări în legătură cu această acţiune pot apela la numărul de telefon al Comandamentului Judeţean, 261.919. Centrele de colectare vor fi des-chise zilnic, între orele 9-19, cu excepţia zilelor de 1 şi 2 mai.

Corina ALBOTA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE