Cu sufletul încă la liceu Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 38 Vizualizări

Cu sufletul încă la liceu

Marcela Moldovan a absolvit Colegiul Naţional Alexandru Papiu Ilarian, la profilul filologie-română, în urmă cu 5 ani. Perioada liceului a fost, atât pentru ea, cât şi pentru colegii ei, cea mai frumoasă. "Ne este dor de acele vremuri. Acum majoritatea am terminat facultatea, ne-am angajat şi avem viaţa noastră. Dar nu uităm de colegi. Am fost uniţi aşa că nu scăpăm nici o ocazie să ne strângem şi să depănăm amintiri", spune Marcela.
Vara trecută, Marcela a absolvit cursurile Universităţii Petru Maior, specializarea Română-Engleză şi după licenţă s-a angajat la Fundaţia Alpha Transilvană. "Sunt la master tot la Petru Maior la Studii de gen şi performanţe manageriale şi lucrez pe postul de coordonator pentru programul "Donaţii materiale. Ajutor instituţional, la Fundaţia Alpha Transilvană", spune tânăra.
Ea a adăugat că munca ei este frumoasă, asta pentru că îi oferă şansa să ajute oamenii şi să le ofere o rază de speranţă. Importantă este satisfacţia sufletească. Îmi place ceea ce fac pentru că indirect ajut oamenii sărcaci şi bolnavi cu îmbrăcăminte, cărucioare electrice simple şi ce mai au ei nevoie. Este o muncă ce te bucură sufleteşte", spune Marcela.
După doi ani ca membru al organizaţiei studenţeşti AIESEC şi opt ani în care a făcut parte din grupul mureşean al Cercetaşilor României, Marcela spune că rămâne la prima ei dragoste, muntele. "Îmi place foarte mult muntele. Am cutreierat alături de cercetaşi aproape toţi munţii din ţară, am vizitata peşteri. Îmi plac plimbările şi îmi place să discut cu prietenii pe messanger", spune Marcela. De asemenea, s-a obişnuit să nu scape nici o ocazie de a ieşi cu prietenii în oraş, lucru pe care îl consideră relaxant şi necesar.

Sorina SZAKACS

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE