Devoratoarea de carte Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 40 Vizualizări

Devoratoarea de carte

3177_muresenii.gifRozalia Betheli este casierã la Oficiul 1, din 1998. Înainte sã ajungã aici, a lucrat vreme de 28 de ani pe post de oficiantã la Oficiul Nr. 5. "Am venit aici de 8 ani şi sper sã nu mai plec", spune Rozalia. S-a integrat atât de bine în grupul cu care lucreazã acum, încât, atunci când are timp, le pregãteşte colegelor ei o surprizã. "Este o bucãtãreasã foarte bunã şi de multe ori ne surprinde într-un mod foarte plãcut. Face prãjituri delicioase şi de fiecare datã aduce câte o farfurie cu bunãtãţuri, pe care sã le împãrţim", spune şefa ei.
Rozalia lucreazã în cadrul Poştei din 1970 şi spune cã a ajuns în acest domeniu din purã întâmplare. "Dupã ce am terminat liceul, am dat la facultate la francezã-românã, dar nu am intrat. Aşa cã, m-am angajat la poştã", povesteşte casiera. Dacã la început nu i-a plãcut munca pe care o fãcea şi tânjea dupã facultate, acum spune cã nu ar vrea sã mai facã altceva. În ceea ce priveşte modernizarea serviciului de poştã, Rozalia spune cã încearcã şi crede cã reuşeşte sã ţinã pasul. "Este vorba de lucrul pe calculator, de noile servicii apãrute de când am intrat în programul de modernizare, lucruri pentru care trebuie sã ne reînnoim şi noi cunoştinţele pentru a face faţã cerinţelor", adaugã Rozalia. Ea a adãugat cã una din marile ei pesiuni este lectura. Îi place foarte mult literatura. Atât de mult, încât citeşte tot timpul tot ce-i picã în mânã. "Mai de mult citeam foarte multe romane SF, romane de cãlãtorie. Acum citesc cãrţi despre fenomene paranormale, pentru cã mã fascineazã aceste lucruri", spune Rozalia.
Este pe deplin satisfãcutã de familia ei. Are doi copii, un bãiat şi o fatã, ambii absolvenţi de facultate, care sunt pe cont propriu şi pe care îi apreciazã enorm de mult. Când este acasã, Rozalia se ocupã de gospodãrie şi de grãdinã. " De când ne-am mutat la casã am început sã îndrãgesc lucrul în grãdinã, aşa cã, atunci când este nevoie, mã ocup de amenajare, de menţinere, de tot ce înseamnã munca cu zarzavaturi şi flori", precizeazã casiera. (S.S.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE