Florea face Aquaserv troacã de porci Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 32 Vizualizări

Florea face Aquaserv troacã de porci

3199_floarea.gifPiscina acoperitã "Ing. Mircea Birãu" a fost ieri inauguratã pentru a doua oarã. Investiţia totalã în clãdire şi utilitãţi se ridicã la peste 20 de miliarde lei ROL, iar în 2006 sunt estimate investiţii de alte cinci miliarde.
Dorin Florea, care a realizat întreaga prezentare a piscinei, vestiarelor şi saunei, s-a arãtat încrezãtor în ceea ce priveşte viitorul locului de agrement. Cu toate cã investiţiile au fost substanţiale, programul şi preţul biletelor de acces a rãmas acelaşi din 2005.
Dupã plângerile repetate ale primarului cu privire la calitatea apei oferitã de Aquaserv, s-a realizat o staţie proprie de filtrare şi epurare a apei, astfel încât apa din cele douã bazine nu depinde direct de apa din restul oraşului. "Eu fac lucrurile simplu. Mai bine schimb un director la Aquaserv şi mâine am apã curatã", a atacat din nou Florea. Nu numai societatea a fost pe lista primarului, ci şi Consiliul Local, care a fost acuzat de dezinteres în ceea ce priveşte obţinerea bazinului 1 Mai. În plus, Florea i-a acuzat pe consilieri cã amânã dezvoltarea bazinelor din Complexul Weekend, unde primarul a declarat cã dorea sã construiascã un nou bazin, unde sportivii "sã înoate pânã nu mai pot", în condiţiile în care la piscina acoperitã au acces gratuit doar 16 sportivi legitimaţi.

Florea bea apã din piscinã

În ceea ce priveşte piscina inauguratã ieri, Dorin Florea a garantat pentru investiţie şi a precizat cã apa este foarte curatã şi cã face des baie aici, dar a precizat cã, la nevoie ar putea gusta apa, pentru a-i dovedi calitatea.
Bazinul cel mare, cu o adâncime de 1,85 metri, beneficiazã de lumini şi muzicã subacvaticã, iar temperatura apei este de 29 de grade Celsius. Bazinul cel mic are o adâncime de doar 1,35 de metri, dar oferã relaxare, prin intermediul jeturilor de apã. Momentan, existã vestiare şi o saunã, dar se are în vedere mansardarea clãdirii, pentru a putea fi construite saloane de masaj, cosmeticã şi aerobic.
Potrivit lui Florea, acest lucru ar fi putut fi realizat în restul clãdirii, fãrã a fi necesarã mansardarea, dar cã licitaţia nu a fost fãcutã cunoscutã Primãriei. În plus, Florea a acuzat intervenţii ale unor parlamentari, care ar fi dorit sã aibã acces gratuit la piscinã: "Mai rãmânea sã mã sune Bush sau Ben Laden".
Alãturi de mansardare, Florea ar dori sã realizeze pe tavan, o suprafaţã de sticlã, "prin care sã te poţi uita la lunã, dacã ai chef".

Corina ALBOTA

Tariful unui abonament de 30 de zile pentru adulţi este de 100 lei RON, iar pentru zece intrãri preţul e de 50 lei RON. Dacã doriţi sã mergeţi o singurã datã, achitaţi 5,5 lei. Reducerile sunt aplicate studenţilor, elevilor, pensionarilor şi veteranilor. Luni, piscina este închisã.

Rodica Fãrcãşan, directorul Serviciului Investiţii şi Control Investiţii din cadrul Primãriei Târgu Mureş, a declarat cã majoritatea lucrãrilor vor fi realizate în timpul verii, când târgumureşenii vor merge şi la Complexul Weekend.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE