Buletinul Poliţiei Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 27 Vizualizări

Buletinul Poliţiei

Hoţii din garaje
În seara zilei de 4 ianuarie 2007, în urma unei acţiuni organizate pe linia furturilor din auto şi garaje, poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi a Biroului Poliţiei de Ordine Publică – Compartimentul Criminalitate Judiciară, din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni, au depistat un grup format din trei persoane, care, în perioada decembrie 2006 – 04 ianuarie 2007, au comis mai multe furturi din auto şi garaje.
În urma cercetărilor efectuate s-a reuşit probarea unui număr de 12 fapte comise de către: V. ATTILA, de 37 ani, V. EUGEN, de 32 ani, şi P. FLORENTIN, de 16 ani, toţi din Târnăveni, o parte din bunurile furate fiind recuperate şi restituite părţilor vătămate. Cercetările continuă cu făptuitorii în stare de libertate, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată.

Şofer fără permis
În dimineaţa de 6 ianuarie 2007, în jurul orei 4, o patrulă de siguranţă publică au depistat pe strada Predeal din Târgu Mureş un autoturism al cărui şofer a ignorat semnalul de oprire, rulând cu viteză. Echipajul de poliţie a solicitat sprijin şi altor echipaje aflate în teren, autoturismul fiind oprit pe strada Pandurilor. Procedând la identificarea conducătorului autovehiculului în cauză, poliţiştii au stabilit că nu posedă permis de conducere auto, motiv pentru care va fi cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Furt de ţigle
Postul de Poliţie Gorneşti a fost sesizat că un grup de cinci persoane se deplasează cu trei căruţe tractate de cai pe drumul ocolitor al Drumului Naţional 15 între localităţile Periş şi Petelea, având atelajele încărcate cu ţigle ceramice. În urma investigaţiilor efectuate s-a constatat că ţiglele au fost furate de pe acoperişul unei case nelocuite situată între localităţile Petelea şi Periş, cei cinci fiind tineri cu vârste cuprinse între 22 şi 31 ani, trei dintre ei fiind domiciliaţi în Petelea, unul în Hodac şi unul în Tg.Mureş

Hoţi de fier vechi
În ziua de 07 ianuarie 2007, în jurul orelor 15.32, Poliţia oraşului Luduş a fost sesizată, prin Dispeceratul de Urgenţă 112, că de la staţia de pompare – irigare, ce aparţine de o fermă din zonă, persoane necunoscute sustrag conducte de ţeavă. La faţa locului s-au deplasat lucrătorii din cadrul Poliţiei oraşului Luduş, care au efectuat verificări cu privire la cele sesizate, fiind depistaţi şi identificaţi numiţii: B. CRISTIAN, de 29 ani, A. ALEXANDRU, de 19 ani, B. IOAN, de 39 ani, şi M. IOAN, de 17 ani, toţi din oraşul Luduş. Din cercetări a rezultat că cei patru, în jurul orelor 16.00, cu ajutorul unei căruţe au transportat ţeavă şi o cantitate de fier, sustrase de la staţia fermei. Prejudiciul a fost recuperat integral, în cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi documentarea întregii activităţi infracţionale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE