Hoţi de cablu telefonic Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 102 Vizualizări

Hoţi de cablu telefonic

7039_ev_hot.gifÎn urma activităţilor desfăşurate de către lucrătorii Biroului de Poliţie Rurală din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni şi ai Postului de Poliţie Băgaciu, s-a reuşit identificarea a două grupuri de infractori care în cursul anului 2006 au săvârşit mai multe furturi de cablu telefonic de pe raza judeţelor Mureş şi Sibiu.
Astfel, pentru primul grup, format din C. PETRU, de 25 ani, R. GHEORGHE, de 23 ani, şi N. FRANCISC, de 18 ani, toţi din comuna Băgaciu, s-a reuşit documentarea activităţii infracţionale în ceea ce priveşte sustragerea de cablu telefonic din reţelele Băgaciu-Delenii, Dârlos-Curci.
Referitor la cel de-al doilea grup, constituit din M. SORIN, de 34 ani, din comuna Băgaciu, şi C.CIPRIAN, de 25 ani, din Târnăveni, ambii locuind fără forme legale în comuna Bălăuşeri, din cercetări a rezultat că cei doi au săvârşit furturi de cablu telefonic pe traseele Deaj-Hărânglab (comuna Mica), Băgaciu, pe Coroisânmartin şi Bălăuşeri. Valoarea prejudiciului cauzat este de 43.493 RON.Cei cinci făptuitori sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiuni de furt şi distrugere.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE