Chifteluţe cu carne de porc Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 45 Vizualizări

Chifteluţe cu carne de porc

Ingrediente:
8 500g carne tocată de porc, 1 ceapă tăiătă mărunt, 1 cartof micuţ sau 1 felie de franzelă, 1 ou, pătrunjel, mărar, doi căţei de usturoi, sare, piper, o lingură cu vârf de făină, ulei
Mod de preparare:
Pasul 1: Se amestecă toate ingredientele
Pasul 2: Se fac biluţe cu diametrul de aproximativ 3-4 cm. Se tăvălesc prin făină, apoi se prăjesc în ulei la foc mediu. Uleiul trebuie să le acopere sau cel puţin să fie până la jumătate ca să se poată prăji pe ambele părţi, pe rând.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE