Trans-Sil Târgu-Mures – FC Cisnadie 4-1 (2-1) Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 31 Vizualizări

Trans-Sil Târgu-Mures – FC Cisnadie 4-1 (2-1)

11197_trans.gif
Echipa de fotbal Trans-Sil Târgu-Mures a sustinut miercuri, 6 februarie, pe terenul din Sântana, un nou meci de verificare, în compania formatiei FC Cisnadie. Elevii antrenorului Alexandru Andrasi au transat partida de partea lor înca din prima repriza, învingând cu scorul de 4-1 (2-1). Partida a fost dominata în totalitate de fotbalistii târgumureseni, care au înscris de patru ori prin Iorga (de doua ori), Ronea si Peres.
Antrenorul echipei Trans-Sil, Alexandru Andrasi, a trimis în teren urmatorul unsprezece: Pârvu – Veres, Pap, Ignat, Szilagyi – Munteanu, Nistor, Murar, Costea – Iorga si Astafi, iar în repriza secunda a fost rulat întreg lotul. Urmatorul meci amical al echipei Trans-Sil se va disputa sâmbata, 9 februarie, în compania colegei de serie Gloria Bistrita II. De asemenea, saptamâna viitoare vor urma pentru Trans-Sil si alte jocuri de verificare, si anume meciurile revansa cu FC Cisnadie si Gloria Bistrita II, urmând ca pâna la startul returului sa mai dispute înca un joc cu un adversar care deocamdata nu a fost stabilit.

Jean Gavrila, antrenor FC Cisnadie:
,, A fost un joc bun din punctul nostru de vedere, cu toate ca echipa gazda a condus în permanenta. Primele 60 de minute au decurs sub semnul echilibrului, ultima parte fiind controlata în totalitate de mureseni. Cine marcheaza mai mult în final câstiga, însa am avut si noi câteva ocazii nefructificate, care ar fi dus la un rezultat mai strâns. Speram sa facem o treaba mai buna în campionat ".

Alexandru Andrasi, antrenor Trans-Sil Târgu-Mures:
,,Tinând cont de faptul ca astazi am iesit din cantonament, a fost un meci bun pentru mine, deoarece am testat jucatorii, le-am vazut capacitatea de efort si pot spune ca sunt multumit de prestatia elevilor mei, cât si de rezultat, însa mai avem mult de munca. Pentru a forma o echipa care sa se bata în fiecare meci acasa sau în deplasare pentru victorie, mai este mult de muncit. Conducerea încearca sa ne ofere toate conditiile respective, însa am mai avea nevoie de un mijlocas central, si mai este necesar sa lucrez cu cei doi juniori din cadrul echipei, care trebuie sa se ridice la capacitatea, respectiv la nivelul echipei. Aici este ceva mai dificil, însa daca federatia asa ne-a impus, trebuie sa gasim jucatori tineri care sa faca fata cerintelor".

Sorin CRACIUN
sorin@zi-de-zi.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE