"Îmi amintesc cu placere de echipa lui Loti Boloni, Hajnal si Ispir…" Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

"Îmi amintesc cu placere de echipa lui Loti Boloni, Hajnal si Ispir…"

11240_mm.gifDesemnat cel mai bun manager al anului 2007 din fotbalul românesc, presedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a acceptat sa ne împartaseasca câteva din gândurile sale despre trecut, dar mai ales despre viitor.
Reporter: Ce înseamna pentru dumneavoastra distinctia de cel mai bun conducator de club din fotbalul românesc?
Mihai Stoica: Având în vedere ca, asa cum am spus si pe podiumul de premiere, aceasta distinctie apartine Unirii Urziceni, cred ca este un premiu valoros pentru gruparea din care fac parte acum.
Reporter: De ce credeti ca nu ati fost numit conducatorul anului când ati ajuns cu Steaua în semifinalele cupei UEFA?
Mihai Stoica: Raspunsul nu se afla la mine, ci la cei care decerneaza aceste premii.
Reporter: Ce va propuneti pentru anul 2008?
Mihai Stoica: O participare în cupa UEFA. Daca, tinând cont de distanta care ne separa de locul sapte în acest moment, nu ne vom clasa în primele sase locuri, va fi o contraperformanta la care nici nu vreau sa ma gândesc.
Reporter: Dupa multi ani de zile ati detronat Bucurestiul din topuri… Va fi acest sezon al echipelor din provincie?
Mihai Stoica: E foarte posibil, dar depinde foarte mult de modul în care se gestioneaza situatia mai ales în pauza competitionala. Cine nu va face rabat în pregatire si îsi va completa lotul pentru a putea face fata unui program extrem de comprimat, va reusi.
Reporter: Ce parare aveti despre situatia de la Târgu-Mures, oras care nu are echipa de fotbal nici macar în divizia secunda?
Mihai Stoica: E mare pacat, îmi amintesc cu placere de echipa lui Loti Boloni, Hajnal si Ispir… Unde nu se investeste, nu se poate face performanta.
Reporter: Care e secretul de la Urziceni? Ati reusit un tur de campionat excelent…
Mihai Stoica: Un patron serios, care se tine de cuvânt, un antrenor valoros si dedicat plus un grup de jucatori profesionisti si motivati.

Cine e Mihai Stoica
Dupa cinci ani tumultuosi petrecuti la Steaua, managerul general al militarilor, Mihai Stoica, s-a despartit de patronul Gigi Becali, dupa un scandal care a facut deliciul presei. Ca manager general, Mihai Stoica a câstigat cu Steaua doua titluri si a participat de trei ori în primavara europeana. În schimb, MM si-a atras dispretul mai multor oameni, nu numai din fotbal, pentru comportamentul sau. Celebru ramâne episodul când a lovit cu pumnul un suporter pentru ca îl înjura pe Dica sau când l-a agresat, verbal, pe presedintele Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, si fizic pe seful Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bistrita, motiv pentru care a intrat în baza de date cu huligani a Jandarmeriei. În total, Stoica a fost suspendat 20 de luni pe plan intern, o etapa pe plan extern si a primit amenzi în valoare de 5.370 de euro si 11.000 de lei. În prezent, Mihai Stoica este presedintele clubului Unirea Urziceni, aflata pe locul 3 în ierarhia diviziei A la fotbal.

A consemnat
Alexandru TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE