Reintalnirea cu “Jungla” Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 24 Vizualizări

Reintalnirea cu “Jungla”

11243_trif.gifFostul antrenor secund si totodata component al formatiei de baschet BC Mures, s-a reîntors în "jungla" mureseana, însa în calitate de adversar, fiind primit cu foarte multa simpatie de suporterii mureseni. Revenirea s-a petrecut cu ocazia meciului din etapa a XIV-a a diviziei A la baschet masculin dintre BC Mures si CSM Leonardo Oradea, încheiat cu victoria "tigrilor" mureseni cu scorul de 90-73. La finalul întâlnirii, George Trif a avut amabilitatea sa ne acorde un scurt interviu.
Reporter: Cum a fost reîntalnirea cu publicul muresean?
George Trif: Este greu sa joci împotriva echipei la care ai jucat atâta timp. A fost foarte emotionant, o surpriza placuta pentru mine modul în care am fost primit, pentru ca nu stiam la ce sa ma astept. Multumesc publicului pentru ca nu m-a uitat si le transmit ca voi juca întotdeauna cu placere la Târgu-Mures.
Reporter: Cum explicati clasarea echipei dumneavoastra în subsolul clasamentului? La începutul sezonului pretentiile erau mari…
George Trif: Am avut ghinion la începutul campionatului, au fost niste achizitii nereusite din partea conducerii clubului. Au fost adusi niste americani care nu s-au integrat, au mai fost si accidentarile care au urmat. Cred ca doar ghinionul a facut sa ne situam pe aceasta pozitie, deoarece avem conditii bune la Oradea.
Reporter: Cum vedeti clasamentul final al sezonului regulat?
George Trif: Sper ca echipa din Târgu-Mures sa se claseze la sfârsitul acestui sezon pe un loc cât mai fruntas, pentru ca au o echipa foarte buna. Le urez succes, cred ca o sa ajunga pe locurile 1-4 cu siguranta. În ceea ce priveste echipa la care evoluez, sper sa ne revenim si sa urcam în clasament cât mai mult. Va fi greu, pentru ca avem parte de un campionat foarte echilibrat.
Reporter: Care e cea mai frumoasa amintire din "jungla" mureseana?
George Trif: Au fost atât de multe, încât nu va pot spune una cu exactitate. Fiecare meci jucat aici a fost o sarbatoare pentru mine.
Reporter: E posibila o revenire la BC Mures?
George Trif: Momentan sunt sub sub contract cu echipa oradeana, însa mi-as dori o revenire la Târgu-Mures. Lucrurile sunt putin mai complicate, deoarece aceasta revenire nu depinde numai de mine…

Cifrele lui Trif în sezonul 2007/2008:
Meciuri jucate: 9
Minute/meci: 26,78
Puncte înscrise: 79
Puncte/meci: 8,8
Recuperari/meci: 4,1
Pase decisive/meci: 1,4
Mingi pierdute/meci: 3
Capace/meci: 0,1
Faulturi/meci: 2,8
Aruncari de 2 puncte: 17 din 41 (41,5%)
Aruncari 3 puncte: 12 din 46 (26,1%)
Aruncari libere: 9 din 17 (52,9%)

A consemnat
Alexandru TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE