Femeile il parasesc pe Becali Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 83 Vizualizări

Femeile il parasesc pe Becali

11255_becali.gifPresedinta Departamentului de Femei al Partidului Noua Generatie, filiala Mures, si in acelasi timp vicepresedintele la nivel national al femeilor lui Becali, Maria Radut si-a anuntat ieri demisia din partid impreuna cu mai multi membri ai conducerii judetene a partidului. "Principalul motiv al demisiei noastre a fost nerecunoasterea activitatii pe care am desfasurat-o si a eforturilor depuse in cadrul partidului. Mentionam ca si alti colegi si colege din partid doresc sa-si dea demisia din motive similare si va vom anunta in momentul respectiv", s-a aratat intr-un comunicat remis presei. Impreuna cu Maria Radut au plecat si Viorica David, vicepresedinte al Departamentului de Femei PNG-CD Targu-Mures, membra in Biroul Permanent Judetean al PNG-CD Mures, vicepresedinte al PNG-CD Targu-Mures, Delia Cojocariu, vicepresedinte al Departamentului de Femei PNG-CD Mures, membru al Biroului Permanent Judetean al PNG-CD Mures, membru al Biroului Permanent la nivel National al PNG-CD si Cristian Viorel Radut, presedinte al Curtii de Onoare al PNG-CD Mures, membru al Biroului Permanent Judetean PNG-CD Mures. "Sunt dezamagita de modul in care a vorbit domnul George Becali la ultimul Consiliul National al PNG-CD. Cred ca a gresit atunci cat i-a numit pe cei care au plecat drept sobolani si alte cuvinte urate. Eu stiu cat au muncit fostii membri si nu meritau asta. Mai ales domnul Doru Borsan care a investit atat de mult in partid", a mai spus Radut. Ea a negat orice conflict existent cu actuala conducere a PNG-CD Mures si mai ales cu noua presedinta interimara, Felicia Moldovan. "Doamna presedinta este o femeie deosebita pe care am recomandat-o chiar eu pentru aceasta functie. Ea nu are nicio legatura cu plecarea noastra", a marturisit Maria Radut.

Doru Borsan a demisionat din functia de presedinte al PNG-CD Mures in data de 23 ianuarie 2008. In acelasi timp el si-a dat demisia si din toate functiile detinute in partid la nivel national. "In data de 23 ianuarie mi-am dat demisia din toate functiile pe care le-am detinut in PNG-CD la nivel local si national.", ne-a declarat in exclusivitate Borsan. Dupa demisie, Borsan a ales sa intre in Partidul Democrat-Liberal, partid de dreapta pe care il considera cel mai bun. "Ca om de afaceri si ca politician sunt un om de dreapta. Drept urmare am ales PD-L-ul pentru ca eu cred ca ma reprezinta cel mai bine. Le multumesc tuturor celor care m-au urmat", a mai spus la momentul respectiv Borsan.

"Motivul principal al acestui gest politic a fost lipsa de comunicare intre presedintele George Becali si Departamentul de Femei. Faptul ca nu sunt promovate femei si nu este recunoscuta munca lor in partid ne demonstreaza ca Becali este un misogin. Nu ne-a oferit pozitii eligibile la alegerile viitoare fapt ce conta pentru mine ca presedinte. Impreuna cu mine si-a dat demisia aproape tot biroul politic al Departamentului si mai multe presedinte de Departamente judetene".
Luminita Tudosie, presedinta Departamentului de Femei al PNG-CD

Liviu CRUDU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE