Rodica Baciu: Sărbători binecuvântate tuturor târgumureșenilor! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 483 Vizualizări

Rodica Baciu: Sărbători binecuvântate tuturor târgumureșenilor!

Rodica Baciu, Candidat Independent la Primăria Târgu Mureș și Fondator & Director General al MATEROM Group, transmite târgumureșenilor în Săptămâna Patimilor, un mesaj despre Isus Hristos, Mântuitorul Cel Bun, Credință și Valori autentice.


”E Săptămâna Mare, Săptămâna Patimilor și noi putem alege să parcurgem împreună cu Mântuitorul Isus Hristos drumul din Grădina Ghetsimani la Golgota, sau putem să ne vedem de treaba noastră de zi cu zi, de rutina noastră.
Am văzut că cea mai grea rană ce I s-a făcut Domnului Isus a fost trădarea, faptul că toți ucenicii i-au întors spatele și mulțimile au fost împotriva Lui!
Să nu uităm că Isus este Adevărul și Lumina. Întorcându-i spatele sau respingându-L pe Isus, oamenii acelei vremi au continuat să trăiască întunecata minciună.


De Joia Mare ne amintim că lumea noastră modernă e decăzută moral, dar mai presus, ne amintim că suntem invitați prin Taina Împărtășaniei, la masă cu Isus Hristos, Mântuitorul Cel Bun și Sfânt, care a oferit prin Credință, un legământ și o identitate celor ce își doresc șansa la o comunitate zidită pe Valori Autentice, absolute.
Haideți să trăim în Lumină, în Adevăr, pentru că doar așa ne va fi cu adevărat bine. Și să ne confesăm, ca să nu ni se întunece perspectiva, ci să putem trăi cu verticalitate. Cu El în alianță putem scrie istorie! Adevărul și Lumina conduc la Biruință.
Sărbători binecuvântate tuturor târgumureșenilor! ”
(Advertorial)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE