9 Class cu Romtelecom Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 28 Vizualizări

9 Class cu Romtelecom

11284_romtelecom.gifRomtelecom aduce instrumentele corporatiilor din întreaga lume la îndemâna tuturor companiilor românesti, mici, medii si mari. De la voce la date, dincolo de ele, la managementul comunicatiilor si al întreprinderii: acesta este drumul pe care Romtelecom îl propune clientilor, prin programul Business Class.
Pe parcursul unei întâlniri cu potentialii clienti, a fost prezentata oferta de servicii integrate a Romtelecom si a partenerilor sai: Alcatel-Lucent, Cisco, Cosmote, IBM, Microsoft, Oracle, Tadiran Telecom. Aplicatiile bazate pe reteaua Romtelecom variaza de la telefonie IP, Internet si hosting pâna la soft-uri profesionale de management al relabel cu clientii sau al resurselor.
,,Romtelecom a devenit în numai câtiva ani un operator complex de telecom, care ofera o serie completa de servicii de comunicatii. Exploatam si dezvoltam reteaua în feluri de neimaginat pâna mai ieri. Însa de fiecare data când investim ne gândim la client: în ce fel îl va ajuta asta? Care sunt nevoile pe care le putem satisface? stim ce îi intereseaza pe clientii nostri: comunicatiile trebuie sa fie o solutie la cheie, la un pret avantajos, pentru ca managerii sa se poata concentra pe dezvoltarea afacerii pe care o conduc", spune Vasile Voicu, Director Coordonator – Directia Managementul Produsului – Segment Business.
Romtelecom Business Class propune companiilor mai mici sau mai mari solutii de comunicatii flexibile: de la servicii exclusiv de voce, la internet, iar pe masura ce firma evolueaza, aceasta poate beneficia de aplicatii sofisticate, care folosesc reteaua deja existenta pentru a tine legatura cu clientii si cu piata, dar si pentru a aduce managerilor instrumente de analiza a propriilor afaceri.
Între serviciile Romtelecom pentru segmentul business se numara acumADSL, iP Fix, VPN, Cyberhost. Costurile convorbirilor de la fix la mobil în reteaua Cosmote, pot fi reduse cu mai mult de 25%, în functie de traficul generat.
Alcatel participa cu echipamente care fac posibila, de exemplu, oferta de comunicatii de afaceri Corporate Mobility Manager. Aceeasi companie va prezenta o varietate de echipamente de birou, între care modemuri ADSL de ultima generatie. (S.G.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE