Asteptati la Cupa ,,Martisorul" Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 35 Vizualizări

Asteptati la Cupa ,,Martisorul"

11364_vastag.gifÎn perioada 23-24 februarie, Sala Sporturilor din Târgu-Mures va fi gazda galei de box dotata cu Cupa ,,Martisorul", competitie aflata la cea de-a XII-a editie.
În organizarea clubului Ring Box Târgu-Mures, în colaborare cu Primaria Municipiului Târgu-Mures si Directia pentru Sport a Judetului Mures, competitia este dedicata în special grupelor de juniori, mai precis sportivilor cu vârste cuprinse între 14-15 ani, respectiv 16-17 ani. ,,Aceasta competitie prezinta un interes în special pentru juniori. Clubul nostru a pierdut foarte multi sportivi care nu mai au dreptul sa boxeze la categoriile de cadeti si juniori, deoarece au depasit vârsta care s-a stabilit mai nou, iar prin aceasta gala ne dorim sa popularizam boxul târgumuresean", a declarat presedintele clubului organizator, Daniel Ghiurca.
Nume grele ale boxului românesc, asteptate la Târgu-Mures
Pentru aceasta competitie si-au anuntat prezenta un numar de 12 cluburi din întreaga tara, si anume: Silva Motorul Arad, Progim Gheorgheni, C.S.M. Resita, C.S.M. Iasi, C.S.M. Zalau, C.S.M. Cluj Napoca, C.S.M. Brasov, Vointa Cluj Napoca, Luceafarul Dej, C.S. Turda, C.S. Hunedoara si Ring Box Târgu-Mures. În cadrul concursului vor urca în ring aproximativ 50 de pugilisti. ,,În cadrul clubului avem 2-3 copii, care speram ca în acest an sa confirme. Asteptam sa se schimbe legislatia în România si implicit sa vina oamenii alaturi de box. În acest sens vom mai organiza la Târgu-Mures si un meci international cu una dintre echipele din Grosseto, Italia, prin care sa inauguram Gradina de vara", a afirmat Daniel Ghiurca.
La Cupa ,,Martisorul" vor fi prezente nume grele ale boxului românesc, precum Francisc Vastag si Leonard Dorin Doroftei, campion WBA. Meciurile galei de box de la Târgu-Mures se vor disputa sâmbata, 23 februarie, cu începere de la ora 16.00, iar duminica competitia va continua cu începere de la ora 10.00.

Sorin CRACIUN
sorin@zi-de-zi.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE