Tibi Moldovan, abandonat de impresarul Tiberiu Petris Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 444 Vizualizări

Tibi Moldovan, abandonat de impresarul Tiberiu Petris

p_15_2_11.jpgLuni, 12 ianuarie, este programata reunirea lotului echipei de fotbal FC Municipal. Deocamdata nu este definitivata componenta lotului cu care va aborda sezonul de primavara formatia revelatie a seriei secunde a ligii a doua. Dupa plecarea in vacanta de iarna, s-a anuntat din partea conducerii ca va fi pastrat intregul lot care a evoluat in tur. Se preconiza insa intarirea lotului cu doi sau trei jucatori de valoare. La incheierea turului, tehnicianul Cosmin Bodea a declarat: ”Ar fi bine ca pe fiecare post sa avem cate doi jucatori. Mai pot sa apara accidentari sau suspendari si e bine daca avem inlocuitori”.
Lotul pare, cel putin dupa evolutiile din prima parte a campiontului, ca poate sa faca fata rigorilor scenei secunde, mai ales ca unii din componentii echipei au evoluat si pe prima scena. Stirea ca Tibor Moldovan va reveni in orasul natal a creat ceva valuri in randurile iubitorilor sportului rege din Targu-Mures. Daca la nivelul conducerii clubului inca acest transfer este inca sub semnul intrebarii, cei direct implicati par sa fie in ceata totala. Clubul Farul Constanta, unde are contract jucatorul, l-a pus pe lista de transferuri, mureseanul este dispus sa revina acasa. “Clubul si-a dat acordul pentru un imprumut pana la vara, cu drept de prelungire sau transfer. Acuma totul depinde numai de conducerea celor de acasa. Probabil de asta se va ocupa Tiberiu Petris, impresarul clubului, care se cunoaste bine cu Ion Marin”, a declarat pentru cotidianul Zi de zi Tibi Moldovan.
Tiberiu Petris a afirmat insa ca de soarta lui Moldovan se ocupa fratii Becali. ”Un jucator nascut in 1982, chiar daca inca ar mai face fata si pe prima scena, nu mai prezinta un real interes. Este o varsta la care multi jucatori pot fi considerati plafonati. Mai sunt jucatori care daca la 25 de ani, chiar valorosi fiind, nu au ajuns pe prima scena, sansele lor de afirmare se diminueaza. El a avut varful de forma in perioada in care fost convocat la lot”, este de parere impresarul muresenilor.
In concluzie, se poate pune intrebarea: Tibi Moldovan va trebui sa-si negocieze singur revenirea la Targu-Mures? In situatii similare mai sunt si alti jucatori, care daca pana la o anumita varsta nu au reusit sa-si treaca in palmares un numar suficient de partide in prima liga, ajung pe cont propriu. Dintre componentii FC Municipal mai sunt si alti jucatori care, veniti liberi de contract, sunt si ”liberi de impresar”. Printre acestia se numara si atacantul Cosmin Vancea, deseori arma secreta a lui Cosmin Bodea. Acesta, la numai 24 de ani, abia impliniti este de doi ani fara impresar.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE